https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Med reprezentanti do 21 let proti Severni Makedoniji tudi dva Prekmurca

24.5.2021  

Selektor slovenske reprezentanca do 21 let je predstavil seznam 23 vabljenih igralcev za tekmo proti Severni Makedoniji, med katerimi sta tudi dva Prekmurca.

Slovenska reprezentanca do 21 let bo 3. junija ob 16. uri v Krškem odigrala prijateljsko tekmo z izbrano vrsto Severne Makedonije. Selektor Milenko Aćimović je predstavil seznam 23-ih igralcev, ki se bodo zbrali 30. maja v Čatežu ob Savi.

V primerjavi z mlado reprezentanco, ki je nedavno nastopala na Uefa evropskem prvenstvu do 21 let 2021, je tokrat na seznamu precej mlajših fantov. V kvalifikacijah za naslednje evropsko prvenstvo, ki se začenjajo septembra, namreč lahko nastopajo le igralci letnika 2000 ali mlajši.

Foto: m24.si (nzs.si)

»Prišlo je do menjave generacij, tako da začenjamo novo zgodbo. Ostalo nam je šest fantov, ki so bili del ekipe na Uefa evropskem prvenstvu do 21 let 2021, vsi ostali pa bodo praktično prvič vključeni v mlado reprezentanco Slovenije,« je povedal Aćimović, ki je na reprezentančni seznam uvrstil kar tri nogometaše letnika 2003. Slovenija bo v kvalifikacijah za Uefa evropsko prvenstvo U21 2023 igrala v skupini B skupaj z Anglijo, Češko, Albanijo, Kosovim in Andoro.

Seznam vabljenih igralcev: Amir Feratović (Roma / ITA), Kai Cipot (Mura), Klemen Hvalič (Empoli), Žan Luk Leban (Everton), Tjaš Begić (Gorica), Gašper Pečnik (Aluminij), David Flakus Bosilj (Aluminij), Rok Maher (Bravo), Mark Španring (Bravo), Žan Trontelj (Bravo), Dušan Stojinović (Celje), Maj Rorič (Celje), Dario Kolobarić (Domžale), Tamar Svetlin (Domžale), Benjamin Markuš (Domžale), Aljoša Matko (Maribor), Vid Koderman (Maribor), Martin Turk (Parma / ITA), Aljaž Casar (Rheindorf / GER), Michael Pavlović (Olimpija), Enrik Ostrc (Olimpija), Gal Kurež (Olimpija), Nik Prelec (Sampdoria).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2021 ob 17:19 Čergoli gost

      V Prekmurju je naenkrat, popolnoma nepričakovano zaznan padec brezposelnosti za kar 5%. Le kaj je temu botrovalo????

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2021 ob 17:25 gost

        Novi direktor statističnega urada, ki ga je nastavil Janša za svoje potrebe in poroča tak0 kot si Janša zamisli.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2021 ob 17:47 Fdf gost

      Acimovic smeh od smeha. Laci keri spila v Grciji sploj ne pozvani glavno ka priimek Karic lepo zveni zavolo zgodovine in smo vidli efekt proti Italiji . Nej zaj zavolo Mure dalec od toga ali tak je Gorenc pa Tomi sta lejk profesora za te povprecne Zaletele in podobne al tak je ...

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.05.2021 ob 18:05 rile gost

        Daj,enkrat nehaj,on si je sam škodoval in težko bo prišel v reprezentanco(se spomniš pred meseci,in težko verjamem ,da ga bo kateri selektor vzel,ker ne rabi hujskačev v ekipi)

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.05.2021 ob 21:04 gost gost

      Aljaž Casar (SCRA Altach, AUT)

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 17:02 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.