https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo referenta, turističnega animatorja ter picopeka

26.05.2021 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili spletno stran Zavoda za zaposlovanje RS. Nekaj najbolj zanimivih delovnih mest smo izbrskali, preverite, morda pa je katero ravno pravšnje za vas.

REPUBLIKA SLOVENIJA UPRAVNA ENOTA GORNJA RADGONA išče REFERENTA. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 3- mesečnim poskusnim delom. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Ekonomija in 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so navedeni v javnem natečaju, objavljenem na osrednjem spletnem mestu državne uprave. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 1. junija 2021. 

DOM LUKAVCI, LJUTOMER, vabi med svoje vrste MEDICINSKO SESTRO - VODJO TIMA. Od kandidatov pa pričakujejo visokošolsko izobrazbo 1. stopnje oziroma visokošolsko strokovno (prejšnjo) izobrazbo, smer: Zdravstvena nega in babištvo in 1 leto delovnih izkušenj. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta, pa je da ima oseba diplomo za medicinske sestre. Trajanje zaposlitve je za določen čas, za obdobje 6 mesecev, brez poskusnega dela. Urnik dela pa je v dveh izmenah. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 1. junija 2021.

ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN PROMOCIJO GORNJA RADGONA išče TURISTIČNEGA ANIMATORJA III. Od kandidatov pa pričakujejo srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Ekonomija ter 8 mesecev delovnih izkušenj in vozniško dovoljenje B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so pa: komunikativnost, hitra odzivnost ter izkušnje na področju turizma. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas oziroma do 31. 12. 2021. Kandidati pa naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 29. maja 2021. 

PETRA KOREN s.p.; PIZZERIA POTAČ, GORNJA RADGONA išče PICOPEKA. Od kandidatov pa pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba, srednja poklicna oziroma srednja strokovna izobrazba ali srednja splošna izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Delovne izkušnje niso zahtevane. Ponujajo pa zaposlitev za določen čas 6 mesecev, s 1- mesečnim poskusnim delom. Delo pa je dvoizmensko. Obstaja pa možnost zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pokličejo na razgovor do 19. junija 2021.

CODEX, PODJETJE ZA TRGOVINO IN POSREDOVANJE D.O.O., MURSKA SOBOTA, vabi med svoje vrste SKRBNIKA KLJUČNIH KUPCEV- ZA SLOVENIJO IN TRGE DRŽAV BIVŠE JUGOSLAVIJE. Zahtevajo pa srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo, smer: Prodaja (trgovina) na debelo in drobno in 3 leta delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s 6- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 30. maja 2021.

ZVEZDA TURIZEM Podjetje za gostinstvo in turizem d.o.o., vabi med svoje vrste kar 2 DELILCA OBROKOV V MENZI. Od kandidatov pa pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo. Alternativna izobrazba: nižja poklicna izobrazba. Delovne izkušnje niso zahtevane, potrebuje pa se pa vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas, brez poskusnega dela. Kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalca ali jo pošljejo po pošti, e-pošti oziroma pokličejo na razgovor do 19. junija 2021.

GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., išče 2 DELAVCA V PROIZVODNJI. Zahtevajo pa srednjo strokovno oziroma srednjo splošno izobrazbo. Alternativna izobrazba: srednja poklicna oziroma nižja poklicna izobrazba ter 1 leto delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas s 6- mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 2. junija 2021.

OKRAJNO SODIŠČE V LJUTOMERU išče VIŠJEGA PRAVOSODNEGA SVETOVALECA (PDI) III (STROKOVNEGA SODELAVECA), za nedoločen čas s 4-mesečnim poskusnim delom. Od kandidatov pa pričakujejo visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo (prejšnjo), smer: Pravo in 2 leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 29. maja 2021. Drugi pogoj za zasedbo delovnega mesta so navedeni na spletni strani Okrajnega sodišča v Ljutomeru.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

* Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2021 ob 7:01 lepec gost

      Karči virus, d.o.o. ponuja delovno mesto pomočnika širitve virusa na nove trge. Zahtevani pogoji: dipl.politolog - domobranec (isto kot Jashari), vsaka podobnost je naključna, pripravljenost na troizmensko delo, kakor tudi ob praznikih, biti pripravljen na terensko delo, plača zelo stimulativna odvisno od števila novo okuženih. Geslo: SMRT CEPIVU!!!!

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.05.2021 ob 7:01 lepec gost

      Karči virus, d.o.o. ponuja delovno mesto pomočnika širitve virusa na nove trge. Zahtevani pogoji: dipl.politolog - domobranec (isto kot Jashari), vsaka podobnost je naključna, pripravljenost na troizmensko delo, kakor tudi ob praznikih, biti pripravljen na terensko delo, plača zelo stimulativna odvisno od števila novo okuženih. Geslo: SMRT CEPIVU!!!!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.05.2021 ob 7:05 Magyar Bacsi gost

      Kaj se ponavljaš????? Sicer pa mene zanima to delovno mesto!!!! Kako je s plačo???? Sedaj so zahtevni pogoji dela!!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.05.2021 ob 7:06 Magyar Bacsi gost

      Kaj se ponavljaš????? Sicer pa mene zanima to delovno mesto!!!! Kako je s plačo???? Sedaj so zahtevni pogoji dela!!!!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2021 ob 8:07 gost

      ,,, Januš grozni,,, rabi zveste hlapce vsi v vrste ker se desni cucki pripravljajo na državljansko vojno sami sabo. Grozijo pa vsem prebivalcem Slovenije. Zato ima že v hostaj pripravljeno vardo pijancev keri samo čakajo da njim,,,,, Hojs,,,, zažvizga.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2021 ob 22:02 orglice gost

        Zaščitni SS korpus "Totenkopf" je aktivirana, moštvo popolnjeno in pripravljeno za akcijo, takoj po kongresu stranke, le v Rusijo ne bodo korakali, tam je prenevarno in se nikoli ni dobro končalo !

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2021 ob 22:03 orglice gost

        Zaščitni SS korpus "Totenkopf" je aktivirana, moštvo popolnjeno in pripravljeno za akcijo, takoj po kongresu stranke, le v Rusijo ne bodo korakali, tam je prenevarno in se nikoli ni dobro končalo !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.05.2021 ob 9:28 gost

      Sklepani Madjari,nemate drugoga dela?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.05.2021 ob 12:51 Magyar Bacsi gost

      Kdo pa si ti jasharijev ritolizec?????

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 14:44 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.