https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci plesne šole Zeko osvojili tri medalje

26.5.2021  

V Medvodah je ta vikend v organizaciji PZS potekal pokalni turnir v Modernih tekmovalnih plesih za mladinske in članske soliste in dvojice. Plesalo je preko 350 plesalcev iz preko 40 klubov. Tekomovanja so se, po skoraj letu in pol udeležili tudi plesalci plesnega kluba Zeko in osvojili 3 medalje.

Plesalci plesnega kluba Zeko, so osvojili na pokalnem tekmovanju kar 3 medalje: 1. mesto Taira Celec disco solo starejše mladinke; 2. mesto Jana Trajanovska in Eva Horvat disco pari mlajši mladinci ter 2. mesto Rok Mihalič breakdance solo mlajši mladinci.

Iz kluba so sporočili, da je bila to za večino, po dolgem času, prvo tekmovanje in zelo so bili zelo veseli, da se ponovno vidijo z ostalo plesno sceno. Turnir je bil dobrodošel pred junijskim državnim prvenstvom.

Hkrati pa so na turnirju dosegli lepe rezultate tudi ostali: 4. mesto Lana Škedelj disco solo starejše mladinke; 5. mesto Laura Vrbovšek Antloga disco solo mlajše mladinke; 5. mesto Sara Štrakl disco solo članice; 6. mesto Marko Lovrenčec breakdance solo člani; 6. mesto Kiara Vodišek disco solo mlajše mladinke; 7. mesto Luna Slekovec disco solo starejše mladinke; 8. mesto Brina Car in Jasna Džaferovič hip hop starejši mladinci in 11. mesto Zara Dobrijevič disco solo mlajše mladinke.

*Foto: Plesna šola Zeko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.