https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Z nakupom kave lahko nekomu polepšate dan z brezplačno kavo

01.06.2021 ob 6:05  

Med 1. in 6. junijem bo tudi v Sloveniji potekala globalna pobuda »Recite živjo«. Ob nakupu kave Julius Meinl boste lahko nekomu polepšali dan z brezplačno kavo, podjetje Julius Meinl Slovenija pa bo od tega prispevalo sredstva za tople obroke za starostnike v stiski.

Cilj pobude je z majhnim prijaznim dejanjem omiliti posledice v pandemičnem letu izgubljenih družabnih trenutkov. Obsežna raziskava, ki so jo izvedli na pobudo dunajske pražarne kave Julius Meinl, je namreč pokazala, da je bilo takšnih izgubljenih priložnosti za stike v štirih evropskih mestih kar 13 milijard, sodelujoči pa so potrdili, da so od vseh aktivnosti med zaprtjem družbe najbolj pogrešali prav kavico s prijatelji.

Pobudi »Recite živijo« se je pridružilo več kot šestdeset kavarn po vsej Sloveniji, v katerih bodo obiskovalci od 1. do 6. junija ob vsakem naročilu kave Julius Meinl prejeli kuponček za brezplačno kavo, ki ga lahko podarijo prijatelju ali neznancu, in s tem drobnim dejanjem pozornosti nekomu polepšajo dan. Kupon je unovčljiv do 31. julija.

V Pomurju so se pobudi pridružile kavarne:

  • Cafe City, Murska Sobota
  • Art caffe, Murska Sobota
  • Micron cafe, Odranci
  • Postaja bar, Gornja Radgona
  • Cafe Plaza, Gornja Radgona

Pobuda ima tudi dobrodelno noto, saj bo podjetje Julius Meinl Slovenija za vsak kuponček, ki gre naprej, prispevalo 5 centov društvu Humanitarček za nakup toplih obrokov za starostnike, ki živijo pod pragom revščine. Pobudi se je pridružil tudi pesnik in pisatelj Feri Lainšček, ki je v podporo drobnim dejanjem naključne prijaznosti prispeval svojo pesem z naslovom »Kako je ljubezni ime«.

Več informacij ter seznam slovenskih kavarn, ki so se pridružile pobudi, je na voljo na spletni strani Julius Meinl Slovenija. Pobudi „Recite živjo” lahko sledite în jo podprete tudi na družbenih medijih na Facebooku în Instagramu s ključniki #ReciteZivjo, #sayhello, #JuliusMeinl, #projektVida, #Humanitarcek in #FeriLainscek.

*Fotografije so simbolične (Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 16:23 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.