https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Turnišču začeli z rekonstrukcijo dela Večnamenskega centra za širitev vrtca

07.06.2021 ob 6:05  

Občina Turnišče bo z namenom pridobitve novih prostorov za potrebe vrtca del večnamenskega centra preuredila v vrtec in zgradila prizidek.

V pritličju večnamenskega centra se je nahajal fitnes in savna s pripadajočimi prostori, ki se seli v zgradbo bivših poslovnih prostorov Rodovite. Prostore bodo zdaj rekonstruirali tako, da se pridobijo novi prostori za potrebe vrtca.

Ob večnamenskem objektu bodo zgradili tudi prizidek, na jugovzhodni strani pa bodo prizidali še pokrito teraso.

Občina želi s tem pridobiti nove prostore za potrebe vrtca. Predvideno je, da bosta tam dve novi igralnici za drugo starostno obdobje.

Foto: Fb Občina Turnišče

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2021 ob 7:00 gost

      Ta večnamenski center se je naredil z evropskimi sredstvi za kere ni bilo nikoli epiloga kam so v resnici šli vsi ti veliki miljoni v roke. Zdaj se prenavlja za vrtec spet z evropskimi sredstvi. Verjetno ista zgodba samo drugi akterji. Edino svetniki so isti keri pa itak ne vejo zakaj so svetniki. Glavno da se dobi sejnin in se malo zraven pod mizo. In karavana gre naprej. Eno delavno mesto pa ni bilo ustvarjeno že od časa ko se ni bilo občin in občinskih serifov.

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.06.2021 ob 7:14 gost

      Občina Turnišče je najbolj nerazvita občina od kar so se ustanovile občine. Vse vaši kere so postale občine, Odranci, Kobilje, Dobrovnik, Beltinci, Polana, Moravske Toplice,černovci itd so prehitel občino Turnišče po levi in po desni kar se tiče razvoja delavnih mest. Nič od nič niso naredili niti poštene gostilne nimajo kjer bi si turis keri pride pogledat cerkev kera ni njihova zasluga da stoji v takem zaostale kraju kaj dobrega pojedel.

      18 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.06.2021 ob 7:52 šilček gost

      Varašanci so največji kradljivci,špotljivci in hinavci in tu se zgodba konča.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.06.2021 ob 12:09 gost

      Bravo šilcek tako se govori. To vejo vsi okoli samo v turnišču tega ne vejo. Isto kot vlada celi svet ve kak debil nam vlada samo njegovi hlapci mu zvesto sledijo.

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:24 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.