https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti razstava Evropska sredstva povezujejo

Slovenska ulica, 13.06.2021 ob 17:30  

V središču Murske Sobote je na ogled fotografska razstava "Evropska sredstva povezujejo", na kateri se Murska Sobota predstavja s projektom Vrata v Pomurje.

Fotografska razstava dobrih zgodb, ki povezujejo Slovenijo, se bo vse do 18. junija 2021 nahajala v Murski Soboti na Slovenski ulici, katere ureditev je bila sofinancirana tudi z evropskimi sredstvi. Murska Sobota se na razstavi predstavlja s projektom Vrata v Pomurje - regijski promocijski center, ki se nanaša na gradnjo paviljona Expano.

 

Fotografsko razstavo je pripravila Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko skupaj z občinami. Z razstavo želijo prikazati pomen evropskih sredstev za razvoj in povezovanje na različnih področjih. Evropska sredstva namreč preko tisočih projektov povezujejo ljudi, na različne načine, vsak dan in na vsakem koraku.

Sredstva povezujejo ljudi, ko se peljejo po novih cestah, kolesarskih stezah, ko prečkajo most, ko pustijo avto na P+R parkirišču in se s kolesom odpeljejo v službo, povezujejo otroke na urejenih igriščih, šolajočo mladino pri številnih dejavnostih, starejše pri druženju z mladimi, združujejo zaposlene pri vsakodnevnem delu, pri skrbi za okolje, ohranjanju narave, pri pridobivanju novih znanj in razvoju podjetniških idej. 

Na fotografski razstavi je predstavljenih samo nekaj lepih in uspešnih zgodb iz vseh 12 razvojnih regij, ki jih v Sloveniji pišemo z evropskimi sredstvi. Gre za razstavo, ki gostuje v večih razvojnih regijah do konca junija 2021, nato pa se bo v času predsedovanja Slovenije Svetu EU preselila na Brdo pri Kranju. Prva postavitev je bila na ogled v parku Dežela Štorkelj v Veliki Polani. 

Razstava je nastala v sodelovanju z občinami Benedikt, Celje, Cirkulane, Grosuplje, Krško, Ljubljana, Lukovica, Mirna Peč, Murska Sobota, Novo mesto, Ribnica, Semič, Šentjur in Velika Polana in upravičenci sofinanciranih projektov.

   Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2021 ob 19:55 bőmbrlek gost

      Na vso pičko materno ide denar brezi veze

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.06.2021 ob 7:22 gost

      Gdo bo to šel gledat če pa v Soboti moraš imeti vse vrstna dokazila za kovid. Tudi zunaj edini na sveto keri zahtevajo dokazilo v kopališču zunaj na prostem. Debili kretenski. Potem pa jočejo da nimajo kopalcev.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.