https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Gradnja poslovno stanovanjskega objekta Kocljeva se bliža koncu

15.06.2021 ob 6:00  

Zasebni investitor v Murski Soboti, na Kocljevi ulici zaključuje z gradnjo poslovno-stanovanjskega objekta Kocljeva.

"V mesecu juniju bosta tako hkrati Mestna občina Murska Sobota in zasebni investitor na tem območju izvajala ureditve talnih površin v neposredni bližini in sicer: cestnega priključka za omenjen poslovno-stanovanjski objekt, podaljšanje širokega pločnika in kolesarske steze mimo objekta, dodatna parkirna mesta tudi na vzhodni strani ulice ob banki (namesto zelenega pasu), izvedbe instalacij za širitev javne razsvetljave, zasaditve dreves in druge ozelenitve na obeh straneh ulice in umestitev stojal za kolesa.


Izvedena bo tudi nova izvedba prehoda za pešce in kolesarje na t.i. dvignjeni ploščadi pred samim križiščem z Zvezno ulico, kar bo pripomoglo k večji varnosti v prometu. Dela se bodo izvajala en mesec, tako da je zaključek del predviden v začetku juliju.

Dela cestnega priključka ter tlakovanja pločnika ob novem objektu financira zasebni investitor. Vsa ostala navedena dela pa Mestna občina Murska Sobota in sicer v ocenjeni višini okrog 50.000 evrov.

Omenjena dela prometne ureditve Kocljeve ulice dejansko predstavljajo 1. fazo rekonstrukcije navezave Kocljeve ulice na Slomškovo ulico. Do leta 2023 bo Mestna občina Murska Sobota v sklopu projektov mobilnosti izgradila novo primernejšo bolj ravno povezavo oz. priključek Kocljeve ulice na Slomškovo ulico. Obstoječa cesta, ki vijuga v smeri zahod na Slomškovo ulico bo ukinjena. Urejene bodo dodatne zelene parkovne površine, ob cesti bodo zgrajeni manjkajoči pločniki in kolesarska steza. Hkrati bodo na tem odseku uskladili projektne rešitve prometne ureditve Slomškove ulice, Kocljeve ulice ter predvidenega novega poslovno-stanovanjskega objekta na Slomškovi ulici," poročajo pri murskosoboški občini.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2021 ob 8:07 gost

      Stavba brez oblike, lepote, DUŠE. Okolica še slabša. ZGREŠENO.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2021 ob 13:29 gost

      ing arhitekt Kalamar

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2021 ob 7:12 Kepa gost

      Kaj pa ekonomska šola?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.06.2021 ob 9:33 Siromak gost

      Tisto bi fajn bilo kar bi stanovanjsko napravilo stanovanje . Zgradba je še zvijna ešček dobra.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 16:34 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.