https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura premagala avstrijskega tretjeligaša

16.6.2021  

Danes ob 19. uri je NŠ Mura odigrala prvo pripravljalno tekmo. V St. Anni so se pomerili s Sportverein St. Anna am Aigen, ki nastopa v 3. avstrijski ligi.


ST. ANNA - NŠ MURA 1:3 (1:1)

 (Bobičanec v 4. min, Tieber v 33. min, Horvat v 82. in 92. min)

Začetna enajsterica NŠ Mura: Zalokar, Lovrić, Maruško, Karamarko, Kous, Ouro, Antolin, Pucko, Bobičanec, K. Cipot in Mandić.

Nogometaši Mure so povedli že v 4. minuti srečanja. Zadel je Luka Bobičanec.  

V 33. minuti je Tieber zadel za izenačenje. 

Prvi polčas se je končal z rezultatom 1:1.

Foto: arhiv Pomurec

V drugem polčasu so za NŠ Mura igrali: Obradović, T. Cipot, Karničnik, Gorenc, Šturm, Erniša, Horvat, Kouter, Filipović, Klepač in Maroša.

V 82. minuti je za 1:2 zadel Tomi Horvat.

V sodnikovem podaljšku je s prostega strela drugič na današnji tekmi zadel Horvat, čigar drugi zadetek je bil pravi evrogol.

Tekma se je končala z zmago Mure. 

Muraši bodo naslednjo prijateljsko tekmo odigrali v soboto, 19. junija, ob 18. uri, ko bodo na Fazaneriji gostili zagrebški Dinamo. Tekma bo odigrana brez gledalcev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2021 ob 20:58 Lojzek gost

      Tekmo gledal....slabo,nej za gledati,dobro priorave so...ampak za kaj narediti v evropi je potreben kvaliteten napadalec,čudi me,da nobenega novega obraza nisem videl...

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2021 ob 21:34 Branko gost

      Ja mura : dinamo na fazaneriji brez gledalcev kaj pa kje bo tekma mura;partizan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2021 ob 7:39 AJAJAJAJAJ gost

      Tretjeligaš, dva gola na koncu tekme. Ok, lahko bi ostalo 1:1, lahko bi še kakšnega zabili. Se strinjam, Lojzek, slaba tekma.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2021 ob 12:03 gost

      Dva bedaka .Po začetnih pripravah so noge težke,najbolj važno pa je da ne prihaja do POŠKODB.Dva bedaka ki pa hočeta že zdaj videti nekaj vrhunskega ,stem samo dokazujeta da nimata pojma od nogometa .Tudom.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2021 ob 12:22 gost

        Veška Mura nikdar ni bila in nikoli ne bo vrhunska. V Jugoslaviji so takšen nogomet igrali v tretjih ligah ali še niže. Navadni pocarji brez tehnike, znanja, hitrosti, točnih podaj in točnih strelov na gol. Nabijanje žoge in podaje golmanu, tu pa tam pa kakšen gol po sreči ( prvi proti Mariboru ) ali s pomočjo sodnikov ( drugi gol prot Mariboru čisti prepovdan položaj Klepača, pa penal - prekršek izven kazenskega prostora ). Zdaj se pa v steno zaleti in malo goričke čvarge spij.

        6 10 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2021 ob 12:40 Aus gost

      Glej, JEBE se tako Muri kot Mariboru zate..! Če ne znaš kaj pametnega napisat, si ga pejt spet Zdrkat, in sanjah o Latoji..!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2021 ob 12:48 gost

        Dobro, da si povedal, da drkaš na La Toyo. Siromaće, ki na Murine tekme hodiš, ženske si pa ne moreš dobiti. Socialna, čvajga, Mura in drkanje na Muro in na La Toyo. Obesil bi se, če bi tako brezvezno živel.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.06.2021 ob 14:06 gost

      Za ligasa ki bo igral L. P. je to katastrofa od nogometa glij tak je igral Maribor obup pa nogomet 14 dni kaj so enjali z prvenstvom NI opravičila. 👓

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.06.2021 ob 13:12 LFL gost

      Boli boli ene boli od zaletavanja v steno. So proti MURI a vejo in gledajo vse kar se dogaja okrog ČRNO BELIH.Meni se j...... za nafto in sploh ne gledam in ne komentiram dogajanje okrog turbašov.Nekateri pa se nenehno praskajo tam kjer jih NE SRBI.gost 12:22 čudno da še nisi kje na NZ SLO kak strokovni sodelavec .Imaš pa probleme z dioptrijo in videnjem nogometa.Vseved. Ali mogoče veš kdo je zadnji PRVAK v NAŠI DRŽAVI.Malo poguglaj ker itak nimaš pojma .K.... gleda tebe in yugoslavijo .Tele BALKANSKO .Da te ni sram .yugović zaostali ,zaslepljeni ,primitiven balkanjeros.Pa drugič kaj v cirilici napiši.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 17:01 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.