https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Madžarski minister Péter Szijjártó prejel naziv častnega občana Lendave

Lendava, 17.06.2021 ob 12:00  

Danes, 17. junija, je potekala slavnostna podelitev naziva častni občan Lendave gospodu Pétru Szijjártu, ministru za zunanje zadeve in trgovino Madžarske. Minister se je sicer v Lendavi mudil večji del dneva.

Obisk je začel na generalnem konzulatu Madžarske v Lendavi, kjer je imel plenarno razpravo s predsednikom sveta Pomurske madžarske samoupravne narodne skupnosti (PMSNS) Ferencom Horváthom ter z voditelji skupnosti na generalnem konzulatu.

Sledil je vljudnostni obisk pri lendavskem županu Janezu Magyarju v Mestni hiši po katerem se je minister vpisal v knjigo vtisov. Nato pa so se skupaj odpravili v Gledališko in koncertno dvorano, kjer je potekala predaja naziva častni občan Lendave.

Na prireditvi je zbrane nagovoril župan, ki je med drugim predstavil investicije, ki potekajo in ki jih še načrtujejo v občini. Ministru se je zahvalil za maske in cepiva, ki so jih podarili Sloveniji, prav tako se je zahvalil za prispevek k razvoju Lendave.

Minister se je zahvalil za prejeto priznanje in v svojem govoru med drugim izpostavil pomen dobrih medsosedskih odnosov. Poudaril je, da lahko Lendava in okolica tudi v prihodnje računa na pozornost madžarskih ljudi in podporo madžarske vlade.

Po podelitvi si je minister ogledal še prenavljajočo se poslovno zgradbo, kjer je nov sedež PMSNS. Obiskal je tudi Nogometno akademijo in položil temeljni kamen za njeno izgradnjo. Prav tako si je ogledal župnijsko cerkev sv. Katarine Aleksandrijske v Lendavi, in sicer v spremstvu župnika Martina Dolamiča-Konrada in škofa Petra Štumpfa.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2021 ob 12:48 gost

      A je Lendava v Madžarski ali v Sloveniji ? Lahko se odselite v Madžersko kot naganja gospod predsednik Janša prebivalce Slovenije v Venezuelo.

      23 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2021 ob 13:18 Karel K. gost

        Janša nagana v Venezuelo tiste kateri bi radi živeli pod sistemom madurove diktature. To je logična poteza Janše, saj če jim ni za živeti v sloveniji pod Evropskim političnim sistemom, potem se morajo odseliti v Venezuelo, saj tega Maduro sistema nikoli v Evropi ne bo.

        10 21 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 15:52 Prekmurski Madžar gost

        Tudi tu, kjer smo že več kot tisočletje, smo na svojem, čeprav v tujih rokah!!!

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2021 ob 13:14 gost

      S sosedi je treba vedno gojiti dobre odnose in sodelovanje. Župan Lendave je lahko za vzgled. Minister pa, dobrodošel v Sloveniji.

      35 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2021 ob 13:21 gost

      Najprej častni meščan potem bo pa župan Lendave.,,,, Januš grozni,,,,,, bo dal pečat pod to.

      19 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2021 ob 13:23 gost

      Vlada debilna je že itak vse prodala kaj je še ostalo. Kaj nam bo še ena Lendava to ni Ljubljana.

      22 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2021 ob 13:48 Častni občan gost

      Péter se sposerje na Lendavo nej ka de častni občan.

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2021 ob 21:04 Gost123 gost

        Kaki idioti Lendavcani fuknjeni do amena najbokse ka idete na vogrsko Orbani rit lizat,ocitno ste ze Jansi ves drek pojeli z vaso noro pametjo.

        9 16 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.06.2021 ob 13:53 GOST gost

      DEBILI V GLAVNEM MESTU PA JUZNJAKI PA STE TIHO SO KAJ PRINESLI ALI ODNESLI BUDALE RDEČE BOLI VAS ZA PREKMURJE ŽE DOLGO

      19 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.06.2021 ob 14:35 Karel K. gost

      S sosedi moraš imeti dober odnos, če veš, da je ta sosed objektiven in nesovražnen do tebe. Madžari pa segajo po slovenskem Prekmurju in si ga priolaščajo, celo govorijo o madžarskem Pomurju. To ozemlje oni smatrajo za svoje in govorijo, da je Trianonska pogodba na temelju katere je Prekmurje spet postalo slovensko ozemlje kot je to vedno bilo, za njih sovražna in nepravična. Zato je ves ta klečeplazni direndaj slovenskih madžarov in politika Janza Janše nedržavotvorna in sovražno usmerjena proti Sloveniji. Janša je s svojimi sotovariši Ruplom, Bavčarjem Peterletom Kučanom, Drnovškom že oddal kar precejšen del slovenskega ozemlja Hrvatom ob reki Dragonji, ko so pisno dovolili, da so Hrvatje zgradili mejni prehod na slovenskem ozemlju.

      11 28 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.06.2021 ob 14:50 gost

        O, TI STARI DEMENTNI PRDEC BOŠ ODLOČAL KAJ JE BILO IN KAJ NI BILO SLOVENSKO. MALO SE OKOLI SEBE OBRNI, POGLEJ IMENA KRAJEV, PRIIMKE TU ŽIVEČIH, NAREČJE, OBIČAJE, HRANO, ................. PA BOŠ TAKOJ UGOTOVIL KAKO JE S TEM.

        22 8 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.06.2021 ob 16:05 GOST gost

      TOČNO PRDEC JE VDARJENI V MOZAK AJD POVEJ JANŠA JE KRIV KA MURA DOL TEČE NEJ GOR ČIDI SO PERECI BOGRAČ GORENJSKI BUDALA CIPRESA

      18 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.06.2021 ob 16:17 Karel K. gost

      Če bi poznal malo zgodovine bi vedel, da so Panonski slovenci učili te madžare delari obdelovati polja in pridelovati hrano. Ti predniki madžarov so bili navadni roparji in ubijalci in so se tako preživljali na plečih drugih narodov. Zato so to hrano spočeli ti narodi, med njimi tudi Panonski slovensci katere so zatirali Huni in Avari in pozneje madžari. Enako je z običaji, narečjem. Imena krajev so že stoletja slovenska Madžari so jim le pomadžarili. Poglejte si napise pred pošto trgovcino in krajevnim uradom v Prosenjakovcih in boste ugotovili kako se spoštuje slovenski jezik v Prekmurju.

      8 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 0:44 dejstva gost

        V zgodovini so najtežja dela vedno opravljali sužnji, tudi polja so obdelovali sužnji. Sclavus, ime ki so ga dali Rimljani za Slovane, pomeni suženj. To je ostalo tako vse do konca srednjega veka, tudi v obdobju Hunov, Avarov in Ogrov. Zato so poljedelska opravila v madžarščini slovanskega izvora. Huni, Avari in Madžari so bili živinorejci, živino so prodajali in v glavnem jedli meso ter jahali konje, na sebi pa nosili zlate, srebrne in bronaste okrase. Madžarski živinorejski izrazi večinoma niso slovanskega izvora.

        11 8 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.06.2021 ob 19:26 Karel K. gost

      Poljaki so nezauplivi tako do Rusov kot do Nemcev, Armenci in Kurdi so zadržani do Turkov, ker so Rusi, Nemci, Turki nad njimi izvajali nasilje genocid so jih sistemsko pobijali in jim prepovedali obstajati kot narod. Enako razmerje je med Madžari in Slovenci. Madšari so med drugo svetovno vojno izvajali teror na d prekmurskimi Slovenci, so jim prepovedovali uporabljati svoj slovenski jezik, sploh nas niso priznali kot slovence ampak smo za njih bili takoimenovani neopredeljeni "Vendi", našim staršem in starim staršem so govorili, da naj govorijo madžarsko, ker jedo madžarski kruh. Še danes tuživeči madžari uradno trdijo, da je Prekmurje bilo leta 1941 osvobojeno, torej da je bilo ponovno priključeno matični Madžarski. Torej ogromno razlogov za to, da smo prekmurci nasprotniki temu, da se ta pokrajina s pomočjo slovenske politike, posebno katero zdaj izvaja Janša zaradi svojih osebnih interesov in prijateljstva z orbanov, madžarizira tako politično kot etnično in gospodarsko.

      5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 0:53 sosed gost

        Na žalost Slovenija v Lendavi ničesar ne kupuje, ničesar ne gradi, ničesar ne obnavlja. Pa ne samo v Lendavi, tudi za zamejske Slovence ničesar ne daje, ne kupuje in ne gradi. V zadnjih letih kar se je večjih objektov v Lendavi kupilo in adaptiralo, to je vse bilo z madžarski denarjem. Zakaj Slovenija ne vlaga v Lendavo in zamejske Slovence?

        24 2 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.06.2021 ob 21:50 Sami smo si krivi gost

      Slovenija je zgradila in prenovila lendavo zaradi dvojezicnosti... zdaj se pa mađari kurčijo... Če bi zahtevali da vlozimo tu toliko kot ij v porabju ni se se zdaj po makadamo vozili z bicikli... Al.nej mi budale mecemo peneze v vogre.. Pride se 1000let te jebe te ga pa se financiras... Hjao.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.06.2021 ob 21:56 gostja gost

      Sramota, kar so naredili. Cela Evropa se jin smeje. Budale turbaste.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      18.06.2021 ob 7:52 Prdec gost

      Naj dajo to posrano lendavo nazaj Orbanu pa se jih rešimo za vse večne čase. Cao in good by

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      18.06.2021 ob 11:30 Karel K. gost

      Na kratko ti odgovarjam na tem mestu na vse tri oportunistične in zlonamerne zapise, katere si zapisal, ker te je zabolela moja resnice o tem, kaj dejansko hočejo Madžari sosešti s to sedanjo nakupovlano ofenzivo v Sloveniji. Hočejo spet priti do Jadrana do Italije. Takrat pred 1000 leti so to počeli z konji kot jezdeci in meči, danes pa to počnejo s kapitalom. Takrat so jih nagnali in tudi danes bodo nagnani. Jaz sem ljubiteljski zgodovinar, zgodovino berem in jo poslušam. Ti si se Predstavil kot magister znanosti zamejcev (Ne bi vedel kaj je bil naslov tvoje magistrske naloge pod besedo zamejci), ni pa nujno, da si zaradi tega znanstveno nafilan z zgodovino. To si dokazal v svojih treh zapisih kateri so vsak pod posebnim psevdonimom. Za tebe se zgodovina dela le z vojno, krvjo in zagotovo si mislil tudi na meč. Nekako sklepam, da izhajaš iz madžarske narodne skupine in si zelo pristranski. Ti si šolski primer zgodovinskega oportunista, ko napišeš tisti, kar ti ustreza, zamolčiš pa tisto kar ti ne ustreza, čeprav je ključnega pomena za razumevanje zgodovinske resnice. Zgodovina je z naravnimi in družbenimi zakoni pogojen tok časa in dogodkov, zgodovina so stavbe nakit, slike, obleke in veš to vse ni vilo ustvarjeno z vojno in krvjo. Franki (Karl Veliki so delovali v 8. stoletju. Že takrat se je današnji Kesthelj imenovl Blatni Kostel, ti tega imenuješ v nemščini Mosaburg-močvirni grad, in je okrog njega bila pokrajina Spodnja Panonija kneževina Karantancev in panonskih slovencev, ki je bila središče slovenskega političnega in kulturnega razvoja. V devetem stoletju so takoimenovani Obri bili manjše ozemlje med Kocljeno kneževino in BolgarijoKer preziraš pravi naziv tega mesta je jasno, da si pristranski promadžarsko usmerjen oportunist in za tebe resnica ne pomeni nič. Obri so bili tam zgoraj v Zgornji Panoniji. Torej o Madžarih-Obrih takrat tu na tem območju kjer so danes ni bilo ne sluha ne duha. Tu so še živeli Gepidi in Langobardi. Huni in madžari so divjali skoraj po celi Evropi, tudi po Italiji v Lombardiji, vse tja do Apeninskega polotoka. Da je to bil narod nasilja in maščevanja, ropanja in zločinov, da je to nomadski narod kateri ni imel stalnega bivališča, pišejo sami v svojih literalnih delih, zato moraš malo to proučevati. Jaz sem tudi to bral v originalu, ker koliko toliko razumem madžarski jezik, Peofija, Jokaja, Arany Janos, Hunjady, Moriz….Zares si oportunistični zgodovinar ko govoriš o tisočletnem življenju Prekmurcev pod madžari. Nas Panonske slovence so madžari pregnali vse tam z onkraj blatnega jezera in smo se ohranili le na tem majhnem delu Prekmurja. Mi smo ostanek velikega ozemlja Panonskih slovencev. Mi pa smo se ohranili zahvaljujoč Avstrijski navezi z Madžarsko in drugimi okoliščinami na tem delu Evrope, ne pa zaradi dobre volje Madžarov. Ti nas nikoli niso imeli za narod ampak za odpadnike, in so nas imenovali Vendi kateri govorimo poseben jezik-narečje. Torej madžari niso bili niti poljedelski niti živinorejski narod ampak so bili poklicni plenilci in tudi danes se vedejo enako, ko še vedno težijo k temu, da bi jim nekdo moral vrniti njihovo z nasiljem naplenjeno ozemlje v preteklosti. V glavnem so jahali konje in jedli meso katere so jim pripravili staroselci katere so zasužnjili. Torej so bili prvi sužnjelastniki na tej zemeljski obli. Kdo pa je zgradil Nafto, in druga podjetja v preteklosti, rafinerijo, Lendava je izgrajena zelo bolj kot Murska Sobota in je Slovenija vlagala v ta kraj preveč samo zaradi tega, da madžari nebi jokali, da so zapostavljeni. Zdaj pa to kar je bilo zgrajeno v preteklosti prodajajo madžarskemu sumljivemu kapitalu, kateri bo v kratkem propadel in bo s tem propadla tudi Lendava in potem bo ta kraj ostal oropan osiromašen na plečih Slovenije. Ta kapital s katerim madžarski oligarhi kupujejo lendavo in Slovenijo nima ustvarjene podlage, to je navidezni kapital brez osnove.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 14:47 Karel K. gost

        Pa še odgovor na potek meje me madžari in "Vendi" kot si ti napisal :"Meja med Madžari in Vendi je eno tisočletje bilo na črti med Hotizo, Nedelico, Kobiljem, Selom, Križevci, Šalovci in Dolenci. Vzhodno od tega so bile madžarske vasi" Pred tisočletjem je bila meja med Obri-Madžari onkraj Blatnega Jezera, Takrat so madžari podivjali in so zavzeli ta velik del slovenskega ozemlja. Danes poteka meja med slovenskimi madžari kateri jokajo za matično državo in Slovenci po meji Hotiza, nedelica, Kobilje, Selo, Barkovci, Ivanjševci, Križevci, Šalovci, Dolenci, vse naštete vasi so slovenske ne Vendske kot ti nas še vedno smatraš, da smo Vendi, na vzhodu od teh vasi pa teče igra imenovana madžarska manjšina, čeprav niso v teh vaseh madžari v večini, niti v Lendavi. Da so vasi Berkovci, Ivanjševci, Lončarovci tudi na strani slovenskega ozemlja gre zahvala meni, ki sem uspel leta 1993 te vasi iztrgati iz krempljev madžarskega ozemlja.

        3 14 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 15:11 gost

        Karel Kozic ti svoj drek iz svoje posrane plenice iztrgal , ne pa tistega s čimer se hvališ. Revše eno staro dementno. Naj ti že enkrat uredništvo onemogoči dostop do portala.

        16 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 17:45 petišovski naftaš gost

        Huuuu, Karel K., to je nej za čitati. Apropo, nafto v Petišovcaj pri Lendavi so najšli Vougri vküper z Nemcami lejta 1943, nej Tito Joška.

        16 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 17:51 Karel K. gost

        Saj jaz nisem napisal, da je Nafto našel Tito, ampak so potem gradili rafinerijo. Seveda jo je našel Nemec, ker so potrebovali nafto za vojne potrebe. Pa ne misli, da poveličujem Tita, saj je on kriv za Prekmursko zaostalost. Ne morem ti vedno opisati vse kar se je dogajalo od začetka do kraja. Madžari so bili le sledilci in pomočniki Nemceev Vidiš, danes madžari na drugi strani črpajo poševno Lendavsko nafto.

        3 13 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      18.06.2021 ob 12:17 GOST gost

      KA SI TIJ KARČI EN VELKI KURAC NA SOCIALI KA KOMAJ ČAKAŠ 1 V MESECU DELAT SE SPRAVI NEJ NA TIPKOVNICO ORBAN TI NEBO DAL JANŠA PAČ PA ŠINFAŠ VLADO VIA JUG NA DRINO

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      18.06.2021 ob 13:52 Karel K. gost

      Človek bodo resen, to niso zadeve za vaško trato ampak se gre za preživetje tukajšnjega slovenskega naroda in države Slovenije v okr njeni celoti. Itak je tretjina našega etničnega ozemlja izven državnih meja. Spoštuj tudi moje ime, jaz nisem nek "Kartči" ampak Karel. Tudi to dokazuje, da ne spoštuješ ničesar, ne človeka ne njegove osebnosti ampak samo lapaš neumnosti. Če si ti na socialni potem tega ne obešaj na veliki zvon, jaz nisem. Ti ne preneseš resnice nobene niti zgodovinske niti aktualne, če sploh razumeš kaj to pomeni.

      4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      18.06.2021 ob 14:53 Viktor gost

      Zavistneži, k**c vas gleda z vašimi sovražnimi komentarji vred. Nikoli ne boste dosegli vsestranske vrhunskosti nas Madžarov, sploh pa ne našega zdravega razuma.

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      18.06.2021 ob 14:57 GOST gost

      VIDIŠ ŠE ČITATI NE VEJŠ JE NAPISANO KARČI ALI KARTČI SLOVENCI SO TU ŽE STOLETJA PA ŠE BODO

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      18.06.2021 ob 15:19 Viktor gost

      Madžarska niza uspeh za uspehom leto za letom na vseh področjih in ponosno napreduje, Slovenija in Slovenci pa vidno propadate, pa padate v vse večji prepad. Ko gospodarji zagos- podarijo, pričnejo prodajati svojo lastnino, žagati veje, na kateri sedijo.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      18.06.2021 ob 15:54 gost

      KAREL KOZIC VIDVA Z JANŠO STA ENKRATNA. ON JE SAM V BUNKERJU POD CANKARJEVIM DOMOM OSVOBODIL SLOVENIJO OD ZLOBNIH JUGOSLOVANOV, TI PA BOGA PITAJ OD KOD ČISTO SAMCAT PREKMURJE OD ZLOBNIH MADŽAROV. NEVERJETNO KAKŠNE JUNAKE IMAMO V MALI SLOVENIJI.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      18.06.2021 ob 16:50 TÓTH gost

      Čim se kar koli malega zgane v Lendavi, že ste napadalni mrhovinarji takoj zraven. Kaj ko bi se ukvarjali s svojimi domačimi nesrečnimi zgodbami, ki jih imate na pretek? Od jutra do večera vaši maestral mediji med drugim vsakodnevno poročajo o novih odlagališčih kom. blata in s tem v zvezi z okolje varstvenimi kata- strofami. Kar pomeni, da se Slovenija dobesedno utaplja v svojem lastnem d**ku. Mar slednje ne predstavlja za Slovenijo večjega problema od imenovanja častnega občana Lendave - pa kdor koli je že.

      22 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      18.06.2021 ob 17:56 Karel K. gost

      Ko bo v kratkem ta madžarski Oligarski kapital zgnil, boste Lendavčani ostali v Revščini in na plečih države Slovenije. Potem boste po Evropi rjoveli, da vam slovenija noče pomagati, ker ste Madžari. Nasedate na provokativne manipulativne propagande Orbana kateri je le veliki manipulator in diktator.

      5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2021 ob 20:01 Karel K. gost

        Kdo pa si ti, da boš meni narekoval nastopanje na tem portalu. Madžarsko vodijo diktatorji izsiljevalci in rasisti, saj imajo probleme z EU na vsakem koraku, tako z istospolnimi kot tudi z romsko problematiko. Madžarska je v zatonu, razmere so mi kar dobro znane že več kot pol stoletja od časa, ko smo napis na kamnih MNK prevajali kot "Magyaroknak nincs kenjere, do danes. Orban je Madžarsko vrnil v njeno preteklost in v čase Madžarkih pohodov po Evropi s svojimi napadalnimi elementi. Orban se je kalil v stalinistični Kaderjevi šoli in nadaljuje s tistimi prijemi za obvladovanje oblasti.

        4 15 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      18.06.2021 ob 20:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Povzetek....Orbán právi....Naredite mi to deželo spet Vogrinsko....

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      18.06.2021 ob 23:07 Muraszombati gost

      Kozic, ne járjon a pofa, mert drágo a gyufa!

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      19.06.2021 ob 7:31 Karel K. gost

      Čeprav vem, da si to Hitlerjevo izjavo prirejeno privoščljivo pripisal Orbanu in Prekmurju, to drži. V tem stavku je ves problem in so tudi težave Prekmurja in prekmurskih Slovencev. Če si madžar, bi vsaj pravilno napisal ta stavek v madžarsščini, saj to kar si napisal nič ne pomeni. Morda si to napisal v izrednem psihičnem stanju, saj te vznemirja resnica o nameri vas madžarov živečih v Sloveniji.

      0 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      19.06.2021 ob 10:08 Muraszombati gost

      Dokler bomo Madžari tako odlično prosperirali, ne bomo imeli razlogov za izredno psihično stanje, ki se očitno, loteva tebe, ki se greš pisanja celih "cajting", s katerimi si hladiš bolečino in zavist. Bere jih pa tako ali tako noben vrag. Mi se pa samo prijetno zabavamo🤣😜😁😎😂 in se ti smejemo, öreg!

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      01.02.2022 ob 16:33 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.