https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Šolarji danes zadnjič v šole v tem šolskem letu

24.06.2021 ob 9:00  

Šolarji bodo danes po težkem šolskem letu, ki ga je zaznamovala epidemija covida-19, še zadnjič sedli v šolske klopi. Na zadnji dan šolskega leta bodo prejeli spričevala. Pred njimi pa so več kot dvomesečne počitnice.

Osnovno šolo je v tem šolskem letu obiskovalo več kot 191.000 učencev in 74.000 dijakov.

Pred njimi so sedaj dolge počitnice, ko bodo lahko pozabili na vsakodnevne šolske obveznosti in brezskrbno uživali v poletnih dneh.

Ministrica Kustečeva šolarjem zaželela lepe počitnice

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport Simona Kustec se je ob koncu šolskega leta zahvalila vsem učencem, dijakom ter zaposlenim v šolstvu za uspešno dokončanje letošnjega šolskega leta, ter svojcem za podporo.

Zaželela jim je lepe počitnice in nujen predah po težkem šolskem letu ter jih pozvala, da pazijo nase in se cepijo, kar zanesljivo daje tudi možnost, da se jeseni zopet vidijo v prostorih šol.

V šolske klopi se bodo šolarji vrnili septembra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2021 ob 9:37 gost

      Zaželela njim je lepe počitnice ministrica celo leto pa jih je drkala in jih pošiljala na sodišče ker so samo zahtevali svojo pravico za šolanje.

      17 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2021 ob 10:39 gost

      Ta baba, ki bi naj bila ministrica, je učencem odvzela osnovne ustavne, človeške in otroške pravice. Močno upam, da bo za ta sprevržena dejanja dobila pravično kazen.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2021 ob 11:00 gost

      Ta si niti grmade ne zasluži. Krava zabita debilna. Se vidi kake cuzeke imamo za ministre hlapce keri niti,,, prdnuti,,, nesmijo brez privolitve,,,, maršala tvituja,,, janusa groznuga,,,, svetskuga bolnika,,,.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2021 ob 12:02 gost

      Kako jo lahko šinfate ? Ona je ja NAŠA JANŠISTKA, Kaj ona naredi je vse pravilno kot Janči !

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.06.2021 ob 12:27 gost

      Tu se vijdi kako ste izobraženi--debili levojajega kartela ki se boste v kratkem pobili kot odpadniki na robu vaše kretenske družbe--gamad levojaja!!!!!!!!!!!! J J vas vse pošlihta samo še malo potrpite pizdičje!!!!!!!!!!

      5 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2021 ob 15:45 gost

      Portal Pomurec.com omogoča primitivne, žaljive in vulgarne komentarje, kakršnih zlepa ne zasledimo v drugih slovenskih medijh. Pomurec.com postaja tako prava sramota za Mursko Soboto in Pomurje.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2021 ob 19:19 gost

      15.45,,,,vulgaren kreten desni buzi. Bolj vulgarnih in žaljivih tviov ne napiše nihče kot vaš vele vodja,,, Januš grozni,,,,.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.