https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Nedeljsko dogajanje na Soboških dnevih

Murska Sobota, 28.06.2021 ob 13:00  

Nedeljski festivalski večer na Soboških dnevih sta zanznamovala koncerta bluesovske improvizacije skupine Hamo & Tribute 2 Love in slovenskega raperje Emkeja.

Najprej je na oder skupina skupina Hamo & Tribute 2 Love, kasneje pa so obiskovalci lahko prisluhnili mariborskemu raperju Emkeju, ki je eden najbolj prepoznavnih slovenskih raperjev, ki nam z vsakim komadom znova in znova poskuša odpreti oči in zabičati nekaj krepkih o svetu, družbi in nas samih.

Danes, 28. junija, bo na Trgu kulture ob 21. uri nasmejal stand-up komik Tadej Toš. Pokoronska gledališka ponudba se bo tako začela s smehom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.06.2021 ob 13:44 gost

      Sam odpad se v Soboto vlači. Slovenska je postala smetišče najslabših glasbenikov ( če jih sploh lahko imenuješ glasbeniki - to so prej brezvezniki ). Ubogi stanovalci tam, ki morajo to poslušati in prenašati. TERAJTE TO S SLOVENSKE ULICE DOL.

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        28.06.2021 ob 16:12 kilonja gost

        Res je ja, kje je " kvalitetna " ustaška muzika, Thompson kaj debeli, pa Jasmin Stavros, pa Đo maračić, pa Daniela, pa Severina, pa Koroški butalec ustaški hlapec Luka Bajsi, pa še kopica ustaških vele glasbenikov za slovenske vele kmetazverje, ki nimate posluha . Debeli pa kaj se res moreš mešat v vsako debato in žaliti Slovence ? Ne vdiš da si smešen, najprej pljuvaš po Hrvatih, hvališ Srbe, potem spet laziš na hrvaško scanjco se namakat, potem spet pljuvaš po Hrvatih pa hodiš na hrvatske koncerte, kaj ne vidiš da si zblojen do konca, da imaš psihične probleme ? res s tabo noben ne živi ki bi ti iskreno povedal da nsi vreden tega da hodiš po slovenski zemlji, pa kaj po slovenski, po kateri koli .

        8 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.06.2021 ob 14:10 pust gost

      Videti je tűdi kot ,da bi bil fašenek tak so se ene čondre gor napravile .In to starši dovolijo ?

      21 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.06.2021 ob 16:47 Nevtralen gost

      Izbor nastopajocih je za zelo ozko populacijo,ce bi pobirali vstopnino bi bilo 20 ljudi!!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.06.2021 ob 17:10 fuj gost

      Debela repa dolgi len fašenek je cejli den

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.