https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Komedija Slovenec in pol navdušila občinstvo

Murska Sobota, 30.06.2021 ob 16:00  

Dogajanje festivala Soboških dnevov se je v torek, 29. junija, odvijalo na Trgu kulture v Murski Soboti, kjer sta na oder stopila Perica Jerković ter Aleš Novak ob komediji Slovenec in pol.


Perica Jerković in Aleš Novak, sta prijatelja s podobnimi interesi in nekoliko manj podobnima značajema, katera gore doživljata različno. Aleš je član planinske zveze, izkušen pohodnik, tv voditelj in komik. Perica je človek, ki se izgubi v Ikei. Njuna epska pustolovščina, polna presenečenj, komičnih zapletov, duhovitih replik in smeha odpre večno dilemo: A si res pravi Slovenc, če nisi šel na Triglav?

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.06.2021 ob 18:59 Triglav gost

      Ufff kakšna katastrofa. Kak da bi se fčera tekst preštela. Žal, daleč najslabše od kda kole videnoga. Škoda Perica, kda iz glave gučiš fore si drujge človek. Razočarane Triglav.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.06.2021 ob 19:51 sobočanec gost

      veseli ljudje--desnega poli. pola kar se jim vidi po veselem obrazu! levo usmerjeni so zagrenjeni , vse jim je brezveze , JJ jih sili v njihove neumnosti itd... skratka mij uživamo za njih nas pa boli k....c !!!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.07.2021 ob 15:06 gost

      to ni bila nobena komedija,namreč ni zaslediti glavnih komedijašeev..kharla,serpentinška drugih KULklovnov...zahtevam ,da se drugače napiše naslov članka.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.