https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kaj se ta konec tedna dogaja v Pomurju

01.07.2021 ob 14:40  

Ta konec tedna bo v Pomurju zelo pestro. Zvrstili se bodo številni dogodki in prireditve. Za vas smo jih nekaj zbrali in izpostavili kam se lahko odpravite.


Petek, 2. julij

Na Slovenski ulici v Murski Soboti se bo ta petek znova odvila Sočna vilica. Med 11. in 20. uro bodo z hrano in pijačo razvajali Oriental Fusion, Habahaba Streetfood, Gud Street Fud, Gal Wine, Locoroll, Mojster Vafelj, Gal Wine in Pivovarna Overmura. Druženje na prenovljeni Slovenski ulici bo med 15. in 20. uro popestril nastop skupine Blue Planet.

V sklopu Soboškega poletja bodo ob 21. uri na Trgu kulture v Murski Soboti nastopili Romano Glauso.

V Križevcih pri Ljutomeru se je v četrtek, 1. julija pričel Festival RePannonia. V petek, na drugi dan festivala bo ob 20. uri v Parku doživetij nastopil Jurij Drevenešek, ob 22. uri pa bodo na glavnem odru zabavala skupina Simpatico.

V Muzeju Špital v Gornji Radgoni bo v petek ob 18. uri potekala predstavitev knjige ddr. Ivana Rihtariča: Franc Rihtarič, od resnice do mita.

Ob 20. uri bodo v sklopu Radgonskega poletja 2021 na Trgu svobode v Gornji Radgoni nastopili Samo Budna & Bend ter Štefan Kovač Marko Banda.

Sobota, 3. julij

V sklopu Soboškega poletja bo za najmlajše na Tgru Kulture v Murski Soboti, ob 10. uri potekala gledališka predstava Dino & čarobni Toni, gledališča Ku-Kuc. Večer ob 21. uri pa bodo na svoj račun prišli odrasli, na Skritem dvorišču bo nastopila zasedba MD Project s koncertom Miles Davis, 30 let zatem.

Madžarska samoupravna narodna skupnost Občine Lendava v soboto, 3. julija 2021, vabi na Dan ribje čorbe v Lendavi. Na parkirišču poleg Belle Venezie bodo od 12. ure dalje na voljo ribja čorba in pečene ribe tudi za domov. Ob tem se bo dogajalo tudi v Centru Banffy, kjer bo ob 10. uri otroški program, zvečer pa koncert skupine Kaláka. Čez cel dan si bo tam mogoče ogledati tudi razstavo vezenih predpasnikov.

V Moravskih Toplicah to soboto pripravljajo prvi poletni sobotni glasbeni večer. V središču naselja bo ob 19:30 nastopil kantavtor Sašo Zver.

Ob 20. uri bo na Trgu Slavka Osterca Veržeju koncert »Zaigrajmo in zapojmo pod kostanji«, na katerem bo nastopil glasbeni sestav FS Leščeček, s podporo vokalne in folklorne skupine. Gost na koncertu bo raziskovalec ljudske glasbe in prejemnik Štrekljeve nagrade Tomaž Rauch. V primeru slabega vremena bo koncert prestavljen na nedeljo.

V Križevcih pri Ljutomeru bo tretji dan Festivala RePannonia zelo pestro. Dogajanje se bo pričelo ob 10. uri v Parku doživetij, kjer bodo potekale likovne in športne delavnice. Ob 17. uri pa se  bodo v vaškem jedru na tržnici predstavila razna društva in ustanove, z lokalno ponudbo in ročnimi deli.

Bogato bo tudi glasbeno dogajanje v Križevcih. Ob 18. uri bo v Cerkvi koncert tolkalcev iz pomurske regije Murska Percussion Ensemble, ob 20. uri bo v Parku doživetij nastopil istrski trubadur Rudi Bučar s svojim triom, ob 22. uri bosta na Glavnem odru zabavali skupini Redlips in The Cock Tails, večer pa bo zaključila skupina mladih DJ-ev L.S.T. electronic event.

V Gornji Radgoni bodo ob 18.30 na razgledni ploščadi ob Muri pod mostom prijateljstva sprejeli Martina Strela, ki plava po Muri od Sladkega vrha do Gornje Radgone. Ob 18.35 bo sledil prihod pohodnikov 20. spominskega pohoda ob meji (start je v Radencih ob 16.15) k spominskemu obeležju Tetraeder pri mostu prijateljstva, kjer bodo ob 18.40 dvignili slovensko zastavo. Ob 19. uri pa se bo v Spominskem parku »NIKOLI VEČ« na Maistrovem trgu pričela osrednja slovesnost ob 30-letnici samostojne Slovenije in v spomin na odhod zadnjega agresorskega vojaka iz Gornje Radgone.

V Ljutomeru bo v soboto dišalo po čevapčičih. Car wash cafe v sodelovanju z Društvom za promocijo Prlekije pripravlja 2. roštiljado. Tekmovanje v pečenju čevapčičev se bo pričelo ob 16. uri na parkirišču avtopralnice Car wash v Ljutomeru. Pokušina za komisijo in obiskovalce bo med 19. in 20. uro, podelitev priznanj najboljšim pa ob 20. uri. Po razglasitvi rezultatov in podelitvi priznanj bo sledila zabava s skupino Blue panet.

Nedelja, 4. julij

V Križevcih pri Ljutomeru bo potekal še zadnji dan Festivala RePannonia. V Jazz mlinu bo ob 20. uri moč prisluhniti poeziji s Ferijem Leinščkom, Robertom Simoniškom in Normo Bale. Ob 21. uri pa bo sledil koncert Nine Strnad in Jože Zadravec kvarteta.

NK Lipa v nedeljo pripravlja mini Krumplovo noč. V Športnem centru Lipa bo med 12. in 19. uro na voljo langaš to go.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.07.2021 ob 15:10 moja pušča gost

      vitro do ga igrali ovi naši

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.07.2021 ob 17:09 bujraš gost

      Krumplaši, vaš masten osmojeni langaš si vij porinite v rit! Ka mijslite da nega kaj boljšega za pojesti in poglednoti!!??

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.07.2021 ob 17:10 gost

      meloulo boulo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.07.2021 ob 17:13 gost

      Mini krunplova noč. Za vse prisotne ene in iste krunplase. Eden krunplin in po langas usmojenuga to je to

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.07.2021 ob 17:46 gost

      Kaj v to zabačeno Prekmurje res nihče ni sposoben pripeljati dobre muzike????? Sam ološ nastopa, Sobota je pa katastrofa. Jevšek več v glasbo in manj v nogomet.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.07.2021 ob 18:48 Mura gost

      več v nogomet kot to muziko pa celo naši prijatelji iz pušče ka drugo Jevšek ni sposoben organizirat enega poštenega stadijona ni v soboti

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.07.2021 ob 20:20 Ljubljančan gost

      Kaj mate vi prekmurci samo neko cigansko muziko? Pridite k nam v Ljubljanske Stožice na Ceco

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.07.2021 ob 22:02 Uz gost

      jutri bo v soboti ciganska noč igrali pa vam bojo ansambel21

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 15:26 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.