https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Križevski svetniki potrdili občinske nagrajence za leto 2021

05.07.2021 ob 6:00  

Občinski svet Občine Križevci se je je sestal na 18. redni seji, kjer so med drugim sprejeli rebalans proračuna za leto 2021 ter potrdili letošnje občinske nagrajence.

Svetniki so se na seji seznanili s poročili Medobčinskega inšpektorata, finančnim in poslovnim poročilom OŠ Križevci ter sprejeli so soglasje za vpis nad normativi v vrtec.

Potrdili so drugi rebalans proračuna. Tako kot pri prvem rebalansu, sprejetem na seji 19. maja, je tudi tokrat bilo potrebno uravnovesiti prejemke in izdatke občinskega proračuna zaradi višjih izdatkov za investicije.  Rebalans je bil potreben predvsem zaradi investicije ureditve Kamešnice.

Svetniki so sprejeli so tudi sklepe o letošnjih občinski nagrajencih. Naziv častnega občana bo prejel mag. Pavel Šerc za uspešno prizadevanje pri ustanavljanju samostojne Občine Križevci.

Priznanje s plaketo in listino bo prejel Igor Paldauf za vzpostavitev lastne blagovne znamke, inovativni pristop na področju kmetovanja, povezovanja lokalnih ponudnikov in za promocijo Občine Križevci v Sloveniji in tujini.

Pisna priznanja občinskega sveta pa bodo prejeli Zvonko Osterc, za izjemne dosežke na področju kasaškega športa, Bojan Vidnar za delo na področju športa, gasilstva, prostovoljstva in številnih aktivnosti v smeri izboljšanja podobe domačega kraja, in Boštjan Šteiner za delo na področju gasilstva, prostovoljstva in športa. Občinska priznanja bodo podeljena na slavnostni seji občinskega sveta meseca septembra.

*Foto: Občina Križevci

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.