https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Živo srebro se bo približalo celo 40 stopinjam Celzija

05.07.2021 ob 0:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo popoldne sočno, razjasnilo se bo tudi na vzhodu. Jutri bo jasno in spet bolj vroče.

"Popoldne bo večinoma sončno, razjasnilo se bo tudi na vzhodu Slovenije, nad hribovitimi kraji bo možna še kakšna manjša ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 28, na Primorskem do 30 °C.

Jutri bo jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 17, ob morju okoli 19, najvišje dnevne od 27 do 32 °C.

Obeti

V sredo in četrtek bo sončno in vroče. V četrtek zvečer bo predvsem v gorskem svetu možna kakšna vročinska nevihta," poroča Arso.

Nov vročinski val

Po krajši osvežitvi je pred nami nov vročinski val. 

"Temperature bodo že v torek presegle 30 °C, od srede do petka pa bodo temperature v večjem delu Slovenije presegale 35 °C. Na skrajnem vzhodu Slovenije (Pomurje, Posavje, Bela Krajina) se lahko živo srebro približa 40 °C," navaja Neruje.si. 

Vir: Arso

Tudi Agencija Republike Slovenije za okolje (Arso) je za sredo in četrtek izdala opozorilo pred veliko toplotno obremenitvijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:54 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.