https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

KVIAZ potrdil Matejo Šavel Kos za novo direktorico MIKK-a

Murska Sobota, 13.09.2011 ob 15:23  

Šavel Kosova je dobila sedem od možnih devetih glasov članov Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja (KVIAZ). Dokončno bodo o novem direktorju MIKK-a sicer odločali murskosoboški mestni svetniki.


Dosedanji direktor MIKK-a Dominik Šteiner, ki je poleg Šavel Kosove še bil v igri za direktorja, je na današnji seji KVIAZ-a dobil dva glasova. KVIAZ, ki mu predseduje Mitja Slavinec, njegovi člani pa so še Marjan Gujt, Tomaž Dundek, Marko Martinuzzi, Robert Celec, Goran Miloševič, Jasmina Opec, Cvetka Škafar in Angela Novak, je tako opravil svoj del naloge.

Dokončno mora direktorico MIKK-a potrditi murskosoboški mestni svet, kjer je pričakovati, da bo Šavel Kosova ta četrtek prav tako dobila podporo.

Mateja Šavel Kos prihaja iz podjetniških vrst, z možem Rafaelom Kosom je solastnica podjeta MA-NALOŽBE, sicer pa je magistra znanosti državnih in evropskih študij.

    Komentarji

    1. ribica
      13.09.2011 ob 16:43 ribica

      A ni to ta Rafael,ki mu je G. Štihec dovolil izdelavo """"Kvadratne""""zgradbe na Slovenski ulici ,ki je baje geodetsko zaščitena???????? Aj,aj,aj,Štihi,Štihi!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Chevapcic
      13.09.2011 ob 18:02 Chevapcic

      .. Mateji želim obilo uspeha, pozivam jo, ka program obvezno mora ostajat še naprej v mejah posebnega statusa resnejših vsebin ( po domače alternativen ), pa upam, ka je pripravljena na močne psihične pritiske zdaj neka časa .. ;-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. Frenk
      13.09.2011 ob 20:54 Frenk

      čista politika. Šteiner de šel kak je prišo - s politično voljo. Najboljše bi bilo, ka sploh nobeden od teh ne bi bil, ampak čist tretji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.