https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Hrvaška obala na zemljevidu ECDC oranžna

16.07.2021 ob 10:00  

Hrvaška obala je na zemljevidu Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni (ECDC) znova obarvana oranžno.

ECDC je včeraj objavil nove podatke o epidemioloških razmerah v Evropi. Na zemljevidu večina držav ostaja zelena, med njimi tudi Slovenija in njene sosede Italija, Avstrija in Madžarska. Razmere pa so se poslabšale na Hrvaškem, kjer se je priobalni del obarval oranžno.

Da so se razmere na Hrvaškem poslabšale kaže tudi zemljevid Hrvaškega zavoda za javno zdravstvo o 14-dnevni incidenci na 100.000 prebivalcev in sicer za obdobje med 28. junijem in 11. julijem. Ta kaže, da je Zadarska županija obarvana rdeče. Primorsko-goranska in Šibensko-kninska županija pa sta obarvani rumeno.

Na oranžnem seznamu evropskega semaforja so sicer tudi deli Grčije, Francije, Danske, Norveške, Švedske in Finske. V celoti pa sta oranžni Irska in Belgija. Na rdečem seznamu so deli Grčije in Danske ter celotna Nizozemska in Luksemburg. Prav tako je v celoti rdeča Španija, posamezni deli celo temnordeči. Temnordeč je po zadnjih podatkih tudi Ciper.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2021 ob 13:56 gost

      Kaka oranžna kamnita in modra. Gdo ima barvno slepoto. Jaz samo vidim modro morje.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2021 ob 16:26 kilonja gost

        Hahaha debeli, od tvojega hvalisanja tvoje hrvatske scanjce, se je cela hrvatska obarva oranžno...kje imaš teorije zarote z Janezom Janšo zdaj ? Je Janša obarval hrvatsko scanjco ?

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2021 ob 17:02 gost

        Za te pravljice o koroni se pametni ljudje ne zmenimo. Ti in tebi podobni se pa trgajte, če ste tak nori.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2021 ob 23:10 kilonja gost

      Za te pravljice o koroni se pametni ljudje ne zmenimo. Ti in tebi podobni se pa trgajte, če ste tak nori....kaj ti to resno ? pol dneva se ti vrti o koroni, pol dneva o janši :) . je rekel da se ne zmeni za korono, te pa je hrvatsko hvalil tak da se je skoraj ra6zpočil med drugi in tretjim valom..da ne boš presenečen debelajs, to prihaja k nam, da ne boš jokal če mesec dni ali prej, kako nas Janša zapira znova ;) .

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:55 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.