https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Slovenija ima nov svetovni rekord

22.07.2021 ob 12:03  

Slovenija ima nov svetovni rekord. Osvojila ga je Koprčanka Alenka Artnik, ki je naša najboljša slovenska potapljačica na vdih v Sloveniji in članica Potapljaškega društva Murska Sobota.

Alenka Artnik je še izboljšala svetovni rekord v disciplini potop s konstantno obtežitvijo. Na tekmovanju na Bahamih natančneje v Deans Blue Hole, se je potopila, kar 122 metrov globoko.

Tako je na tekmovanju Vertical Blue danes za 2 metra izboljšala svetovni rekord, ki ga je dosegla pred 4 dnevi, ko se je na dah potopila 120 metrov.

S tem dosegla nekaj neverjetnega, saj je samo v tednu dni dosegla kar 3 svetovne rekorde. 

Tako je 14. julija dosegla svetovni rekord 118 metrov, 18. julija nov svetovni rekord 120 metrov, danes pa je dosegla nov svetovni rekord kot tudi svoj svetovni rekord 122 metrov.

Vir fotografije: FB Alenka Artnik (Foto: Daan Verhoeven).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.07.2021 ob 19:25 Globko Dihalnik gost

      To je moja frača - po domače povedano punca.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.07.2021 ob 19:29 Globko Dihalnik gost

      Meni je obljubila zvestobo do neskončnih globin.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.