https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Slovenci premagali svetovne prvake Špance!

1.7.2021  

Danes sta se na olimpijskih igrah v Tokiu za prvo mesto v skupini C pomerili Slovenija in Španija. 

Slovenija - Španija 95:87

  (20:24, 41:44, 68:70)

Slovenija je tekmo začela v postavi Luka Dončić, Mike Tobey, Zoran Dragić, Vlatko Čančar in Jaka Blažič.

Najboljši strelci Slovenije so bili Vlatko Čančar z 22 točkami, Mike Tobey, ki jih je dosegel 16, ter Klemen Prepelič s petnajstimi. Luka Dončić je zbral 12 točk, 14 skokov in devet podaj. Španci so nad Dončićem, ki danes ni bil najbolj strelsko razpoložen, naredili kar 11 prekrškov.

V četrtfinalu z Nemci

Današnji žreb je odločil, da se bodo slovenski košarkarji v četrtfinalu olimpijskega turnirja, v torek, 3. avgusta, ob 3. uri, pomerili z Nemci.

Slovenija je v Tokiu premagala Argentino, Japonsko ter Španijo in je ob Franciji ter Avstraliji edina neporažena na olimpijskih igrah. 

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.08.2021 ob 12:28 gost

      Novinarska zvezda Dončić ni pokazal nič posebnega. Če sodniki ne bi ili8 na njegovi strani, bi moral hitro knčati s peimi osebnimi napakami. Ogromno metov zmeče mimo. Danes do bili Čančar, Prepelić, Tobey veliko boljši od njega. Čestitke našim za zmago, a imam občutek kot, da Španci niso hoteli zmagati. Morda za prihodnja srečanja.

      11 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 12:40 gost

        Ti hepjeni Goričanec nimaš pojma ne o ženskah, ne o nogometu, ne o košarki, o ničemer, a se vedno na portalu pameten delaš. Liter čvajge si spij pa se dol vleži. Kaj hudiča je pa danes Dončić pokazal. Grobo igro in ničesar drugega. Korajžni in pravični sodniki bi mu hitr0o stisnili pet osebnih pa še kakšno tehnično zraven.

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 13:16 gost

        AA...., Španci so vodili za 12 košev in je trene z igrišča potegnil prvo peterko. Če hočeš zmgati, moraš nasprotnika pri takšnem vodstvu razbiti z najboljšimi igralci. Štekaš ali je to preveč za tvojo malo kepo?

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 17:33 Milč gost

        ti pa si nek poznavalec košarke dobesedno se prepričuješ, da Španci niso hoteli zmagat samo, da se bodo srečali z Američani in tukaj ni prihodnjih srečanj, če jih ne premagajo gredo domov ali na katera srečanja si ti mislil ?!

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 17:47 Gost gost

        Tij pametnjakovic si vido kaksne grde "nenamerne" prekrske so delali nad Doncicem? Prav je da so se tudi drugi razigrali, Doncic je pa dobro odigral glede na to da sta ga vso tekmo obkrozala dva igralca Španije. Ja te se pa Spanci naj sparajo.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 20:27 gost

        17.47.................... jaz sem pa videl grobe prekrške Dončića, ki jih sodniki zaradi imena niso upali piskati in vsaj dve tehnični bi Dončić moral dobiti. Pa njegove metanje po parketu - isto kot Muraši na soboški njivi. Bodi navijač, a pošten navijač. Ravno zdaj je posnetek tekme na TV SLO 2, poglej kako Dončić grobo špila in odriva in koliko žog zajeba. Novinarji pa vse pijani - NAJBOLJŠI NA SVETU, Z DRUGEGA PLANETA IN PODOBNE NEUMNOSTI. Daleč je še on od najboljših in nikli ne bo najboljši.Sodniki so pa hudičevo piskali v korist naših.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.08.2021 ob 12:30 gost

      Bravo naši športniki,ki tako lepo promovirate našo državo!!! Slovenija prava valilnica odličnih športnikov!!! Bi trebalo tudi naše voditelje vključiti v tak sistem,da bi videli,kako se gara,da ti uspe

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.08.2021 ob 15:20 gost

      Puni sami sebe, Nemci jim pa mero vzamejo.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 17:36 Milč gost

        ne vem kaj taki navijači sploh delate tu gor takih kavč selektorjev je kar nekaj, ki tudi sebe ne razumejo kaj so napisali!

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 20:54 gost

        Milč, boš videl kako bodo Nemci razbili naše, ki mislijo, da so že olimpijski prvaki, novinarji so pa že tako v svojem norem svetu. Toliko poveličevanja Dončića, toliko pisanja lahko delajo samo neobjektivni in obsedeni reporterji in novinarji. Rubio je bil dab+nes profesor za Dončića in ni mi jasno zakaj ga je španski trener vzel iz igre. Takrat je Španija izgubila tekmo. Čančar, Tobey in Prepelič danes veliko, veliko boljši od Dončeća.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.08.2021 ob 21:03 gost

      STVARNO SI IDIOT KOMENTATOR OB 17,47------------TAKE IDIOTE JE TREBA NAGNAT IZ SLOVENIJE KER SAMO BLATIJO SLOVENCE------------SIGURNO SI IZ------------------VUKOJEBINE-----------DELAŠ SRAMOTO SLOVENSKIM ŠPORTNIKOM.DEBIL.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.08.2021 ob 21:08 gost

      TVOJA IDIOTSKA GLAVA, KI BLATI SLOVENSKE ŠPORTNIKE KOMENTATOR OB 20,54------------SVET GOVORI, DA JE DONČIČ EDEN NAJBOLJŠIH KOŠARKAŠEV NA SVETU A TI GNOJ BLATIŠ CELI SLOVENSKI ŠPORT-------------DEBIL.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.08.2021 ob 21:16 gost

        Nič svet to ne govori, to naši novinarji in reporterji trdijo pa kakšni močni sponzorji. Sem ga gledal te tri tekme. Nič posebnega, daleč od najboljšega na svetu. V naši ekipi imamo boljše od njega, da pravih asov iz drugih reprezentanc ne omenjam. Ti pa živi v pravljici, da je Dončić najboljši košarkar na svetu, Bobičanec pa najboljši nogometaš v Evropi. Tudi take imamo.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.08.2021 ob 21:19 gost

      TVOJA BLESAVA MATI JE RODILA DEBILA IN DEBIL BOŠ OSTAL DO KONCA ŽIVLJENJA-----------------DEBIL OB 21,16

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.08.2021 ob 23:22 AVIS gost

      Od doma zaslužim dobro plačo od 1300 do 2600 dolarjev na teden, kar je neverjetno, ker sem bil pred letom dni brezposeln v groznem gospodarstvu. Vsak dan se zahvaljujem Bogu, da sem bil blagoslovljen s temi navodili, zdaj pa sem dolžan to plačati in deliti z vsemi. To počnem .———————-> W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.08.2021 ob 22:12 gost

      KJE STE IDIOTI, KI TAKO NEVLJUDNO IN PRIMITIVNO KOMENTIRATE O DONČIČU----------------NAJBOLJŠI KOŠARKAŠ OLIMPIJSKIH IGER------------------DALLAS PONUJA 200 MILIJONOV DOLARJEV ZA PODALJŠANJE POGODBE-------------KJE STE ZNALCI KOŠARKE----------IDIOTI.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2021 ob 22:22 gost

        Gorički klantoš boš ti kaj imel od teh milijonov? Bo imela Slovenija kaj od teh milijonov evrov? NIČ!!! kDO TI JE PA POVEDAL, DA JE ON NAJBOLJŠI NA TEH OI??????????????????

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.08.2021 ob 9:15 gost

        Veliko najboljših košarkarjev na svetu ni na teh olimpijskih igrah. Če gledamo te, ki so tu, je Rubio veliko boljši od Dončića, kar je dokazal na tekmi Španjia - Slovenija. Tudi danes je Dončić proti zelo slabi Nemcem dal samo 20 točk - njegov me pa katastrofa, od 11 metov za dve točki zadel samo 6 metov, od 7 metov za tri točke zadel samo dva meta. Rubio je proti odličnim Američanom dal 38 košev. Za dve točki je od 13 metov zadel 9 metov, za tri točke je od 7 metov zadel 4 mete, mete za eno točko je od 8 metov zadel vseh osem. Ti, gorički klantoš, samo tuli, da je Dočić najboljši, arezultati in številke kažejo povsem drugače. Dončić je samo velika novinarska in sponzorska zvezda kjer se obračajo veliki milijoni evrov in dolarjev, v resnic e veliko igralcev boljši od njega. Rubio sigurno, kar sem ti s številkami dokazal. Številke v tekmi Španija - Slovenija so še pa veliko bolj v korist Rubia.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.08.2021 ob 22:29 gost

      STVARNO SI IDIOT IN IDIOTA JE RODILA MAMA---------------NI KRIVA ,ČE SI IDIOT IN IDIOT BOŠ OSTAL DO SMRTI.NISEM GORIČKI KLANTOŠ AMPAK DIPLOMIRANI PRAVNIK--------TI SI VERJETNO JANŠEV RITOLIZEC----------DEBIL.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.