https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Odpovedana še ena tradicionalna prireditev

02.08.2021 ob 11:00  

Tradicionalni Büjraški dnevi, ki bi se ta konec tedna morali odvijati na Otoku ljubezni v Ižakovcih, so letos odpovedani.

 

Organizacijski odbor 30. Bűjraških dnevov, ki bi se morali odvijati od 7. do 8. avgusta 2021 na Otoku ljubezni v Ižakovcih, je v celoti odpovedal prireditev.

Foto: arhiv Pomurec.com

"Razlog odpovedi je nezmožnost zagotavljanja PCT protokola udeležencev prireditve in s tem nezmožnosti zagotavljanja varnosti in zdravja le – teh," je v imenu odbora dejal predsednik Sveta Krajevne skupnosti Ižakovci Aleš Poredoš.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.08.2021 ob 11:42 gost

      Beltinski festival je bil prava polomija in tako bi bili tudi Bujraški dnevi zato som rajši odpovedali. Organizatorji ene in druge prireditve ne znajo več organizirati privlačne, zanimive prireditve, kot so to vedeli njihovi predniki leta nazaj, res škoda.

      29 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2021 ob 18:41 Gost gost

        Se strinjam s tabo.. Ni več novih idej, s katerimi bi omenjene prireditve bile še zanimive za obiskovalce. Letošnja folklora v Beltincih pa je bila prava polomija..

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.08.2021 ob 12:15 obiskovalec---vsakoletni gost

      TAKO JE!!!!! Zdaj vsa ta društva vodijo fanatiki in delomrzneži!!!!!!!!!! Lahko je govoriti in žugati ,samo rezultatov pa nobenih!!! Mlijn že več kot leto dni nima kolesa ki ga je voda odnesla in naplavila k brežini , pa še veliki pokovci niti tega ne pospravijo!!!!! Kujejo pa načrte med drugim tudi da bi delali manjši brod, tega pa si naj odpelajo Bistričanci da bodo imeli še več prometa z njim!!!!! Ljudje na takih položajih morajo imeti znanje nej lapanje in se z vsemi prepirati!! Kak nega Mikija in njegove ekipe ,tak je vsako leto samo vse nazadovalo!!!! Domačini malo se zamislite in povejte če ni resnica!!! Takrat je bilo na osrednji prireditvi v nedeljo dobrih 5000 ljudi , kaj pa prejšnja leta????? SLABO !!!!

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.08.2021 ob 18:46 Beni gost

        Ljudje, ki so to prireditev spravili v življenje, so delali s srcem in imeli prave ideje. Odkar jih ni več zraven, se scenarij ponavlja iz leta v leto. Tudi folklora v Beltincih nazaduje...

        11 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.08.2021 ob 14:15 krog gost

      Boljše res ,da ni tega .Vsako leto isto ,kot Beltinska forklora .

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.08.2021 ob 21:49 gost

      pa se to; razdejali razrovali so brezino z nasutim sodrom -gramozom na stajerski strani, namestu da bi bila zelena porasla z vegetacijo in to ravno tam kjer se obrne najvec turistov. To ze tam stoji nekaj let kot kaksno staro opusceno gradbisce pa se zeleni naturalisti v Boltinskoj opcini ne genejo. Kdo je to dovolo da ta soder stoji tam namesto da so ga zvozili kam za dobro uporabo, povejte mi ka je naopak z lidmij na opcini - ge so tu obicni strokovnjaki ????

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.08.2021 ob 19:44 Damjan gost

      Se strinjan z ekipo Mikija je tu bilo življenje,zdaj tuga!!!mlin ponos otoka samo v joč...škoda,mij moremo na vlado te do koncerti!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 17:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.