https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lokostrelca LK Lendava zmagala v Arrowhead tekmi

4.8.2021  

Pretekli vikend se je v okolici grada Turjak odvila Arrowhead tekma za slovenski arrowhead pokal, kjer sta bila uspešna tudi lokostrelca LK Lendava.


Tekmovanja se je udeležilo 75 tekmovalcev in tekmovalk iz 25 klubov iz Slovenije in Hrvaške. Iz Lokostrelskega kluba Lendava sta se tekmovanja udeležila 2 tekmovalca, ki sta oba v svoji kategoriji odnesla zmago.

Rezultat, ki sta jih dosegla, je bil naslednji: Člani - instinktivni lok: 1. mesto, Cseh Gyula - 251 krogov. Veterani - instinktivni lok: 1 mesto, Leben Janko - 187 krogov.

Medalj se ne podeljuje zaradi Covid ukrepov, zato jih na sliki ne nosita. Medalje se pošljejo naknadno po pošti.

Foto: Lokostrelski kluba Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:41 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.