https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Zasedba ThanX navdušila občinstvo

Trg kulture, 07.08.2021 ob 11:00  

V okviru Soboškega poletja je 6. avgusta, Na Trgu kulture v Murski Soboti nastopila zasedba ThanX.


ThanX je že več kot dve desetletji vrhunsko ime na avstrijski rockovsko-bluesovski sceni.

Skupino sestavljajo: Gerald Strasser kot frontman, Herbert Felber na kitari in spremljevalni glas, Helmut Zettinig na basu ter Miran Celec na bobnih.

Gerald Strasser pooseblja njihove avtorske pesmi z neverjetno energijo, občutkom in dinamičnostjo, ki se neizogibno ujamejo z občinstvom – bodisi na velikih ali klubskih koncertih bodisi na družabnih prireditvah ali prireditvah na prostem.

Trenutno poteka promocija desetega albuma: New York Rain, izdanega marca 2020. Vsi naslovi so izključno avtorske skladbe, ki kažejo na raznolikost avstrijsko-slovenske zasedbe.

  Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.08.2021 ob 13:34 Magyar Bacsi gost

      Deda Moenci v akciji.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2021 ob 14:55 gost

      vau kakšna gužva..

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.08.2021 ob 15:55 Fedesj gost

      Predvsem so navdušili sami sebe.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.08.2021 ob 17:13 gost

      In za to gre denar za taki podn .Kdo to izbira ?Deklica po tem je seveda podn od podna šund .Poslušalcev pa malo ali mogoče niso imeli vsi mesta

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.08.2021 ob 21:42 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. ..... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.