https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Občina Ljutomer podelila Miklošičevo nagrado in priznanji

Glavni trg, 06.08.2021 ob 6:05  

V torek, 3. avgusta, je v Ljutomeru na Glavnem trgu, potekala slavnostna podelitev Miklošičevih nagrad in priznanj za leto 2021.

Občina Ljutomer je v torek v okviru dneva kulture, ki poteka pod okriljem 65. praznika občine Ljutomer, na Glavnem trgu Ljutomeru priredila slavnostno podelitev Miklošičevih nagrad in priznanj. Prireditev je bila zaradi razmer letos prestavljena v program ob občinskem prazniku saj drugače tradicionalno poteka ob slovenskem kulturnem prazniku.

Kulturna prireditev se je začela nagovorom županje občine Ljutomer mag. Olge Karba, katara je tudi podelila Miklošičevo nagrado in priznanji.

Miklošičevo nagrado za leto 2021 je prejela Olga Majcen za dolgoletno izjemno uspešno delovanje na področju ljubiteljske kulture.

Miklošičevi priznanji pa sta prejela Jože Belak za dolgoletno uspešno delovanje na področju tamburaške glasbe in Damijan Borko za dolgoletno uspešno delovanje na področju folklore in ohranjanja kulturne dediščine.

Slavnostni govornik na podelitvi je bil Feri Lainšček.

Za kulturni program pa so poskrbele članice dekliške vokalne skupine Evridik.

FOTO: FB: Občina Ljutomer. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2021 ob 18:03 Hihi gost

      Eni pa imajo res stil. Kaj ni bil to svečani trenutek, ena pa kar v kratkih hlačah in poceni majici. Hihihihi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.08.2021 ob 11:45 gost

      To je znak spoštovanja in odnos do kulture ter njihovin vrednot.--bodisi nagrad !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:06 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.