https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Navijači Mure navijali za Muraše tudi na terasah lokalov

5.8.2021  

Današnjo tekmo med NŠ Mura in litovskim Žalgirisom številni oboževalci nogometa, spremljajo tudi v Murski Soboti.

 

Danes poteka na stadionu Fazanerija prva tekma tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa, kjer aktualni slovenski prvaki NŠ Mura igrajo s Futbolo klubas Žalgiris ali na kratko Žalgiris, ki je litovski nogometni klub iz mesta Vilnius.

Povratna tekma pa bo odigrana v četrtek, 12. avgusta 2021, ob 19. uri.

Na terasah murskosoboških lokalov so se prav tako zbrali navijači in glasno navijajo za Muraše.

Nekaj utrinkov si lahko pogledate na spodnjih fotografijah.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2021 ob 20:24 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Navijači?Pri dopoldanski malici delovnih ljudi je šele gneča....tale beda od navijalnih je le beda...saj pa nimajo niti za krompirček,koje dno blatne Sobote.Še srečo imate,Sobota,da vam je nekdanja oblast namenila osrednji okraj pokrajine prekmurske in s tem pokradla Lendavi denar,ki ga je ustvarila z nafto....In vi boste meni.... vi Sárköziji...Horváti,Ceneri ....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:47 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.