https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Poraz Nafte na domačih tleh

Lendava, 9.8.2021  

V nedeljo, 8. avgusta, je v Športnem parku v Lendavi bilo odigrano srečanje 2. kroga 2. SNL, v katerem je Nafta gostila ekipo Roltek Dob. Slednji so v drugi minuti podaljška prišli do zmage v gosteh in Nafti zadajali prvi letošnji poraz.

Nafta 1903 - Roltek Dob 2:3 (1:1)

(N. Haljeta v 40 in M. Stare v 48, K. Šipek v 4, D. Petrovič v 59 in T. Ciglar v 92)


Začetna enajsterica NK Nafta 1903: Aljaž Cotman, Žiga Živko, Žan Kumer, Mihael Rebernik, Gergő Bolla, Alen Korošec, Dominik Drk, Mitja Novinič, Dániel Szökrönyös, Marsel Stare in Nermin Haljeta.

Začetna enajsterica NK Roltek Dob: Matic Čretnik, Žiga Avbelj, Kristijan Šipek, Albert Račić, Nejc Levec, Jošt Pišek, Denis Petrovič, Dino Zenković, Matevž Križnik, Tadej Rems in Ivan Makovec.

Srečanje se je pričelo s plodovitejšo igro gostov, ki so po napaki domače obrambe hitro prišli do vodstva. Kristijan Šipek je ukradel žogo domačim branilcem in hitro popeljal Dobovce v vodstvo, ki je trajalo vse do 40. minute, ko je za izenačenje v prvem polčasu poskrbel Nermin Haljeta. 

Drugi polčas se je pričel z ofenzivnejšo igro domačinov, ki so povedli že v tretji miniti drugega polčasa, ko je gostujočega vratarja premagal Marsel Stare. V 59. minuti je sledilo ponovno izenačenje izida, ko je po podaji iz kota, domačega vratarja premagal Denis Petrovič. Ko je že vse kazalo, da si bosta ekipi razdelili točke je tik pred zaključkom srečanja za zmago gostov poskrbel Tristan Ciglar, ki je preigral domačo obrambo in žogo poslal v daljši vratarjev kot.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.08.2021 ob 7:52 w gost

      Dob je bil boljši, nekaj prebliskov Nafte ni bilo dovolj za točko.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.08.2021 ob 8:44 kilonja gost

      Kaj ljudje resno še hodijo gledat in celo plačujejo za ta madžarski nateg, ki se ga gredo z Nafto ? Pa kaj ni junaka ki bi prekinil to ugrabitev kluba ?????? Ljudem je zares to kar se s klubom dogaja ?

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.08.2021 ob 8:51 lepi gost

      vse sem videl ali da nimate kondicije se vidi že iz vesoja skupak z trenerjem na čeu vsak dan do stolpa pa nazaj

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2021 ob 10:08 gost

        Tokrat je kondicija res odigrala pomembno vlogo...sicer pa je moto trenutno ugrabljene Nafte.....važno je sodelovati.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.08.2021 ob 10:10 Eehh gost

      Dončič pakuj,spizdi,golazen pojma nimaš,uničevalec si nogomet v Lendavi

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.08.2021 ob 10:15 gost

      Hi,hi,hi turbaši so zgubili , he,he,he.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.08.2021 ob 11:42 Busybee gost

      Kaj Df ni v tem klubu samozvani menedžer- sponzor??? Debeli a še vedno sanjaš da bo nafta kdaj urejen klub in da boste Muri prišli do kolen? Mura vas je prehitela po levi strani kot mercedes fičota! Turbašje pojejte se!!

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.08.2021 ob 11:49 gost

      Ceprav sem Naftas si zelim da bi nafta izpadla v tretjo ligo in zacela znova od zacetka brez madzarov. Jaz in nekaj posameznikov bojkotiramo tekme Nafte dokler madzari ne spizdijo nazaj v Zte. Eni pa so pac naivni pa se hodijo podpirat to madzarsko sranje. Se posebej Gorgoni so me razocarali. Onii sploh ne vedo kaj hocejo. Prvo so bili kao uporniki pa da to ni vec Nafta. Navijajo pa dalje in podpirajo to madzarsko drhal namesto da bi jih nagnali iz kluba ali pa vsaj bojkotirali tekme. Res jih ne razumem.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2021 ob 12:56 kilonja gost

        Pa morali bi biti proti modernemu nogometu, ta kapitalistična ugrabljenja klubov so MODEREN nogomet .

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2021 ob 13:32 Đorđona-Đorđe gost

        Navijaška skupina Gorgone je en kupček otročajev, pijančkov....ki o igranju nogometa sploh nimajo pojma.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2021 ob 15:27 gost

        Gost,, ne razumen te!!!! Če nebi bilo HUNGAR denarja mi Nafta nebi mogli igrat v 2 ligi največ 3 ker nikjer ti ne želijo dati denarja. Imaš boljši predlog????

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2021 ob 20:11 gost

        In kaj bi naredili z bojkotom? Uslugo upravi! Kaj bomo dosegli če nateramo mađare???? Boš ti financiral 2 ali 3 ligo??? Lahko je govoriti o ostanovitvi novega kluba brez mađarov, a v tej situaciji smo že bili. Na tekme razen Gorgon in nekaj 10 posameznikov in staršev noben ni hodil, denarja ni bilo, od tromejnika smo dobivali 5+! Ne govoriti na pamet, če vas ni bilo takrat zraven. Za pralni prašek nismo imeli in ti bi rad tiste čase nazaj, da se boš lahko dalje s pijančkov norca delal in spal, kak nobenega ne zanima 5 liga, razen tistih pijančkov! Odjebi budalo in ne soli mi pameti z uporom!

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      09.08.2021 ob 13:51 1919 gost

      BLESAVI...ZABITI, trener Nafte DONČIĆ v 65. minuti zamenja dva najboljša igralca (Drk, Stare) z dvema MAĐARSKIMA LESENJAČAMA....Posledica izguba sredine igrišča..ekipa ostali brez napada, obrambe.......IGRE!!! D O N Č I Ć SPIZDI, ta PORAZ JE TVOJ. O "VETRU" (2 prejeta gola) v športnem parku sploh ne bom govoril. To specifičnosti stadiona v Lendavi poznajo VSI otroci v VRTCU. D O N Č I Ć SPIZDI!!!!!SPIZDI!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      09.08.2021 ob 15:10 Tutu gost

      Nimaš pogojev, da bi lahko pisal o Gorgonah. Rajši si poglej svoje pobiralce kovin, ki se zbirajo na trgu zmage. Fascinira me le to, da še kak top ni pristal na Dinosu.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      09.08.2021 ob 15:11 Miki gost

      Sramota za Nafto, izgleda da je važno da obstaja NK z imenom. Nafta.Kako daleč bo to šlo?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      09.08.2021 ob 16:13 gost

      Jaz ne hodim vec na Naftine tekme. In ne bom dokler madzari ne odidejo. Dejstvo je da to ni vec Nafta ampak Zte2. Za Naftasi sem prepotoval vso Slovenijo vsa mozna gostovanja. Zal vec nikoli. Pa kaj kurca skoz o Doncicu. Res je vceraj on glavni krivec za poraz z idiotskimi menjavami a mi lahko imamo za trenera Milanica ali Zahovica pa ne bo nic boljse ker madzari nimajo ambicij za prvo ligo in jih nikoli ne bodo imeli. Pa kak vam to nekaterim ni jasno. Dalo bi se z domacimi igralci in manjsimi sponzorji it zivotarjenja v 2 ligi. Ce lahko Beltinci ne vem zakaj ne bi mogli potem tudi mi. Beltinci. Imajo z dosti nizjim proracunom kot ga ima Zte2 gladko obstajajo v ligi z vecinoma igralci iz pomurja. Se pravi da se da. Madzarosi ce nimate ambicij za prvo ligo spizdite tja od kod ste prisli. Za mene sta glavna krivca za nastalo situacijo Gabor Vegi in Gergely Kocsardi. Pozgai in Doncic sta le njihovi marioneti. Vse za denar.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      09.08.2021 ob 20:29 gost

      Samo tolko bil sem zraven ko se je ustanavljal nov klub. A to klaceplazenje in navijanje presega meje dobrega okusa. Se zavedate da ne navijate za Nafto ampak Zte2. Pravi bebci izpadete. Kocsardi pa njegova kompanija pa se smeji z vas pa pravijo le pridite ovcice na tekmo in navijajte tu pa tam bom vam bomo kako veselje pripravili. Eh skoda besed pa se prepirati z vami ker ste zelo pametni in vedno mate svoj prav. Kritike ne prenesete nikoli. Pa navijajte dalje in podpirajte Zte2 pa Kocsardija in Pozgaija company ce vam je to veselje. Samo te ne jocite da to ni Nafta in da je vsega kriv Doncic ki je samo lutka. Marsikateri sponzor bi se vrnil nazaj, ce bi madzari odsli ne govorim na pamet. Te pa zivotarite vecno v drugi ligi. Se Beltinci z nizkim proracunom in pomurskim kadrom bodo prej prisli v prvo ligo kot Zte2

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.08.2021 ob 22:08 against modern football gost

      2, 3 tja liga, če ni 1-va je vseeno, lahko je potem tudi 5 - ta liga, brez pralnega praška . Nihče ne bi ničesar očital če ne bi bilo denarja, denar pa je, rezultatov pa ni, oziroma ni ambicij. Dončić gor ali dol, vse skupaj je navadna farsa, lahko Lolek in Bolek trenirata klub ki nima namena napredovat , je popolnoma vseeno . Vsak za sebe ve zakaj gre na tekmo, verjamem da se gre večina pač malo napit pa se odklopit od vsakdana, ni pa fer da uprava zaračunava to farso in izigravanje mesta Lendava in izigravanje kluba . Nekoč se je govorilo Against modern fooball, pa še razumem da pozabiš na načela če dobiš kaj v zameno, tako pa res ne vem koga veseli gledati naslednjih 10 let tekme s Fužinarjem, Dobom, Brežicami , Ilirijo itd.?? te že...

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      10.08.2021 ob 11:51 Miki gost

      Pred leti je bila nafta v prvi ligi vodila na razpredelnici celo jesensko prvenstvo je prišla pomlad in nafte ni bilo mogoče več spoznati.Zacela se je podarjanje točke imela je dobre fante v ekipi toda premagal je pohlep tako da prve lige nafta ne bo več vidla

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      10.08.2021 ob 15:22 gost

      Vsaj enkrat nedo pustili pike ŽUTIM, to je ok.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      01.02.2022 ob 16:08 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.