https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Soboški župan sprejel perspektivne odbojkarje OK Panvita Pomgrad

10.08.2021 ob 0:00  

Župan Mestne občine Murska Sobota Aleksander Jevšek je sprejel štiri odlične mlade odbojkarje domačega kluba OK Panvita Pomgrada.

Trije, še ne 16-letni, visokorasli odbojkarji iz OK Panvita Pomgrad Urban Rajnar, Nik Legen in Vid Suhadolnik so v minulem mesecu kot državni reprezentanti postali evropski prvaki U-17. V polfinalu evropskega prvenstva v Tirani je Slovenija s 3:0 premagala Poljsko, mladi slovenski odbojkarji pa so nato v velikem finalu s 3:0 za naslov evropskega prvaka ugnali favorizirano Rusijo. Vid Suhadolnik, je v finalu proti Rusom prispeval 8 točk. Gre za prvi naslov evropskega prvaka v zgodovini slovenskih odbojkarskih reprezentanc, ki v zadnjem obdobju dosegajo neverjetne uspehe.

Sprejema pri županu se je udeležil tudi Dino Vinkovič, ki je v državnem prvenstvu v odbojki na mivki, ki je potekalo minuli teden v Ljubljani na Pogačarjevem trgu s v starostni kategoriji U-20 postal državni prvak s soigralcem Žanom Zajcem iz Kranja, po zmagi v finalu z 2:1 nad Rokom Bračkom in Urbanom Blaževićem, kar je bil najboljši finalni dvoboj med mladimi odbojkarji. Sprejemalec Dino Vinkovič je sicer standardni član prve ekipe Panvita Pomgrad, ki nastopa v 1.A državni odbojkarski ligi.

Župan Jevšek je čestital mladim odbojkarjem in izrazil zadovoljstvo, da je za podmladek v odbojkarskih vrstah v domačem klubu odlično poskrbljeno, Klubu je zagotovil podporo tudi v prihodnje, saj takšni uspehi potrebujejo nagrado in spodbudo za nadaljnje delo.

Sprejema sta se udeležila tudi predsednik OK Panvita Pomgrad Matjaž Durič in trener Dejan Fujs.

Vir in foto: MOMS in FB Aleksander Jevšek

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2021 ob 11:00 gost

      Soboški pisuni lahko bi več pisali o teh uspešnih odbojkarjih in manj o neuspeši Muri.

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2021 ob 12:07 Žoga gost

      Mogoče bi pa lahko izobesili tudi kake zastave OK Panvita Pomgrad. Ni Sobota samo nogomet.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2021 ob 12:20 gost

        Klubske zastave ne spadajo na ulice mest. Čimprej to Murino sranje spraviti iz Sobote ( zastave ). Naj jih imajo na Fazaneriji, v mesto pa ne spadajo ne te, ne druge. So pa ti fantje nekaj dosegli in upam terželim, da bodo še več. V Soboti imamo veliko nadarjenih športnikov, šahistov, ...............a župan vidi samo nogometno Muro. Zgrešena občinska politika.

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.08.2021 ob 14:39 atletinja gost

      Čestitke fantom . Res je v naši sredini veliko mladih talentov v vseh športih. Za mnoge nikoli ne izvemo ker se enostavno ne znajo ali ne morejo promovirati. Mnogi pa imajo svoje botre , tudi naklonjene novinarje , ki jih ob vsaki priložnosti rinejo v ospredje. Tako so pred nekaj dnevi rezultat atletinje na 1000 m razglasili za pomurski rekord , čeprav ima Sonja Roman mnogo boljši rezultat. Želeli bi več poročanja , predvsem objkektivnega , tudi o športnih dosežkih kjer ni tako velikih finančnih vložkov kot pri nogometu.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2021 ob 22:17 Ljubosumni Slovenci gost

        Čestitke fantom odbojkašem. Tukaj bi se lahko zaklučil vaš komentar. Potem pa se človek vpraša kaj mora biti nekomu, da gre pod članek uspeha odbojkašem komentirat neko xy zadevo, ki v tem kontekstu nima nikakršne veze z odbojko. Ampak z atletinjo in pomurskim rekordom na 1000m. " Boter novinar" je verjetno črpal vir iz spletne strani AK Pomurje, kjer je zaveden ženski rekord na 1000m, lastnica rekorda pa ni Sonja Roman, temveč Marija Števanec iz leta 1995. Tega pa verjetno niste opazili kajne ? Ljubosumje je huda stvar, kar pa športnikom, ki so uspesni ne pomaga na njihovi poti. In dokler bo taksen odnos , bo marsikateri uspešen športnik izgubil motivacijo za nadaljne uspehe. Dobrodošli v Sloveniji, dezeli hinavscine in ljubosumja. Komentar "atletinje" pa je zivi dokaz kaj se dogaja. Sram te bilo.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.08.2021 ob 15:59 gost

      Paris jih že kliče na olimpijske igre.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.08.2021 ob 7:43 gost

      Kje pa je obljubljeni BAZEN????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.08.2021 ob 9:56 atletinja gost

      Botri očitno res obstajajo.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.08.2021 ob 9:59 Sram me bilo. gost

      Ljubosumna sem nad Vašo Slovenščino. Ja , pa Angleščina Vam tudi ,, šepa ,,.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2021 ob 10:52 gost

        Gospa, ali gospodična, ne zavedate se, s kakšnimi kreteni na tej spletni strani debatirate, nekaj komentatorjev je zmernih, ampak jih lahko na prste ene roke preštejemo. Prihranite si živce in raje ne komentirajte, ker ni vredno.l.p.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.08.2021 ob 15:50 Sram me bilo. gost

      Še danes je na spletni strani radia Murski val navedeno : ,, Mednarodni atletski miting ....drugo mesto, 2.53,03 sek .....izboljšan osebni in tudi pomurski rekord . Spletna stran AK v rubriki rekordi navaja KLUBSKE rekorde. Ponavljam , lepo piše KLUBSKI ne ,POMURSKI rekordi. Navedena je omenjena atletinja M. Š . s časom 2 : 53 ,06 sek. . Najboljši čas Sonje Roman na 1000 m , ki sem ga uspela najti je iz leta 2008. Zagreb 9. 9. 2008 , 2.40,80 sek , tudi najboljši čas na lestvicah AZS za 1000m v letu 2008 v Sloveniji. Razlika torej dobrih 12 sekund. Okrog 70 m , na stadionu ciljna ravnina. Najhuje je pa to , da na napako ni nihče opozoril . Ne atletinja, ne trener , ne vodstvo kluba, če že poročevalec ne zna preveriti svojih trditev. Morda še kaj ni jasno ? Mene nič več sram bilo. Sedaj tebe ,,Nevoščljiva Slovenija,, sram bilo .

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.08.2021 ob 16:41 Pomurska glupača gost

        Hahahah se dan danes ti ne da mira , pa te žuli v tej glavi ljubosumni neprivoscivlji. In ja se vedno sram te bilo , da si tako nesramna in zdaj povrhu si dokazala da si se glupa ! Sonja Roman je leta 2008 tekmovala za AD STAJERSKA ! Veliko Ljubezni ob novem neuspehu tvojih ljubosumnih in zlo namernih podvigov.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.08.2021 ob 17:52 Mene nič več sram bilo. gost

      Hvala na prijaznosti. Bodimo natančni. S. R. je bila takrat članica AD Maribor 98 iz Maribora. Stalno prebivališče pa je bilo Hodoš. Prekmurje . Članica AK Pomurje je bila leta 1995 ,ko je šele šestnajstletnica tekla 2: 51,98 . Kraj stalnega prebivališča je naveden Hodoš. Bila je tudi druga na razglasitvi naj atletinje za mlajše mladinke. Še vedno članica AK Pomurje in stalno prebivališče Hodoš ima leta 2002 ko 1000m odteče v času 2:40 ,39 sek. Torej se rezultat 2:53 ,03 niti času šestnajstletnice ne približa. Verjamem in ob vaši vztrajnosti niti ne dvomim , da boste nekoč Prekmurska rekorderka. Pripis. "gost " hvala za nasvet. Imate prav . Ampak ljudem . ki se razglašajo za nekaj kar niso , postavljajo neka svoja pravila je treba jasno in glasno takoj to povedati. Še posebej če se to v javnosti ponavlja. Kje je tu vodstvo kluba. Tudi Vam lep pozdrav.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      01.02.2022 ob 14:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.