https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mura poražena proti Sturmu iz Gradca, od veselja tujih navijačev popustila ograja

Murska Sobota, 19.8.2021  

Danes je bila na Fazaneriji odigrana prva tekma playoffa kvalifikacij za Ligo Evropa. V Murski Soboti je Mura gostila graški Sturm.

NŠ Mura - SK Sturm Graz 1:3 (1:1)

 (Škoflek v 3. min, Jantscher iz 11-m v 18. min, Kiteishvili v 60. min, Yeboah v 63. min)

Začetna enajsterica NŠ Mura:

Začetnih enajst SK Sturm Graz:

Vodstvo Mure v 3. minuti srečanja. Izjemen gol je po podaji Horvata dosegel Žiga Škoflek.

Jakob Jantscher je v 18. minuti zadel iz najstrožje kazni in izid izenačil na 1:1.

V 22. minuti je rumeni karton prejel Klemen Šturm. Pri gostih je v 34. minuti porumenel Jon Gorenc Stanković.

Prvi polčas se je na Fazaneriji končal z izidom 1:1.

V 60. minuti je za 1:2 zadel Otar Kiteishvili.

Samo tri minute kasneje je za 1:3 zadel Kelvin Yeboah.

V 62. minuti iz igre Luka Bobičanec, v igro Staniša Mandić. V 71. minuti iz igre Žan Karničnik in Žiga Škoflek, v igro Amadej Maroša in Klemen Pučko. Osem minut kasneje iz igre Mitja Lotrič, v igro Mihael Klepač.

Lotrič je v 70. minuti dosegel zadetek, a je bil globoko v prepovedanem položaju, ostalo je pri 1:3.

Muraši so prvo tekmo 4. kroga kvalifikacij evropske lige doma izgubili proti Sturmu. Povratna tekma bo odigrana v četrtek, 26. avgusta, ob 21. uri. 

Med nogometno tekmo je bilo veselje navijačev Sturma tako silovito, da je popustila ograja na stadionu. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.08.2021 ob 19:56 mura gost

      link

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2021 ob 20:59 gost

      Vozijo Muraše kot malo deco. To je edino kar Šimundža zna - DOMA ŠPILATI BUNKER. Jebite se s tako igro. SRAMOTA.

      20 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.08.2021 ob 21:02 gost

      Za Angleža je to stadion za 5 ali 6 Angleško ligo. Tudi sramota za SLO zato tudi sodi v prid Šturmu če tega ne verjameš moraš biti Prekmurec. ☹️

      11 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.08.2021 ob 22:44 AJAJAJAJAJ gost

        Edino Murini rezervisti sedijo na sredini igrišča, nasprotnik debelo v svoji polovici. SRAMOTA. Se vidi, da je Mura vaški klub.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.08.2021 ob 21:34 Tutu gost

      Fala bougi

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.08.2021 ob 21:50 Lojzek gost

      Celi čas govorim,rabimo 2 do 3 okrepitve,napadalca pod nujno,vezista in obrambo...3 igralce....pa kaj dela uprava???

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.08.2021 ob 21:54 AJAJAJAJAJ gost

      Zdaj se vidi, da Mura še ni igrala resne tekme. Pride en malo bolj resen klub, pa takoj prepričljiv poraz. MURA NIMA ZA BUREK.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.08.2021 ob 21:54 gost

      Muraši naduteži hi,hi,hi,hi

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.08.2021 ob 21:59 Mura gost

      Ka serete Svaka čast Muri Pa te vi pametnjakoviči spilajte fusbal

      20 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.08.2021 ob 22:21 gost

      Upokojenci eni,se ste meli v svojih rokah. Že celi svet zna,ka nucamo špico,ka moramo gole davati,vi pa vozite se igralce,samo špice nej.Zbudi se šimundža in reageraj,ka nede prepozno.Obradovič je pa pojo gol za 1-2,pa je v goli na črti stal,ovi pa z petice gol dal.To je že njegov 4 ali 5 gol,ka ga je tak dobo in nišče nika ne reargera.Sicer igra nej slaba,ampak brez gola nega nika.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.08.2021 ob 22:25 gost

      Pozabo san.Mandič,Maroša,Brkič in Karamarko,to more iti furt pod nujno in prpelati oz.kupiti špic, enoga obrambnoga in veznoga igralca in to dobroga,ka zaj mamo pejneze,čer nej je gotovo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 13:08 sobočanec gost

        KAMA FURT!??? vsi tej vlečejo dobre pare , pa se njim jebe za igro njihov šamunđija pa je takši strateg kak vrteški vučitel!!!! samo nakladanje rezultatov pa nega!!!!!!!!!!!! Že bi ga mogli davno naterati pa probati z drugim !!!!!!!!! Z tem NIKOLI VEČ NEBO ŠLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.08.2021 ob 22:32 x gost

      Mura je že zdavnaj presegla vsa naša pričakovanja...čestitke in samo tak pogumno naprej,cejla Slovenija je z vami.

      29 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.08.2021 ob 22:45 gost

      Ti TELE odvezano pejnezi bol+jo čez eno leto. Mater si fuknjeni .Kdo pa je dan danes silen z pejnezi ????????????.Namesto teh kere si omenil boš pa ti igral.Konj pimitiven.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.08.2021 ob 22:48 XY gost

      Kateri bedak da Maroso na igrisce na koncu igre?

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.08.2021 ob 22:59 Karel K. gost

      Kot izgleda ste nekateri malo čez les, ko tako ponižujete Muro in njene igralce. Pa iz nadaljevanja v Evropskih kupih izpadajo mnogo boljši klubi kot je Mura. Mura je po vašem neki vaški klub in podobno, ja zakaj pa Sobota ni London ali pa Graz. Do zdaj ste nekateri rjoveeli, da postavlja v igro Cipota, zakaj ne Marošo pa vam to zdaj tudi ne paše da je Maroši dal priložnost. Kako si pa lahko ta vaški klub in pokrajina brez dospodarstva privošči prvovrstne igralce. To je pač realnost slovenskega nogometa, Mura je bila prvak veliko večinsko s slovenskimi igralci, druge slovenske ekipe igrajo z večinsko uvoženimi in niso nič boljši od nje.

      23 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 8:05 gost

        Ti nimaš pojma o ničemer. Bodi zadovoljen, da je imela Mura za nasprotnika Sturm. Da bi imela za nasprotnika eno od ekip, ki sem jih včeraj naštel, bi dobila 10 komadov. Muro so povzdignili pisuni in glasni bebavi komentatorji ala Obrez in podobni, v resnici je Mura čisto povprečna slovenska ekipa, ki v Evropi, raze v tretji, četrti ligi, nima kaj iskati. Ko si boste to priznali in tudi to, da so ji do Evrope v precejšnji meri pomagali sodniki, bo vam laže in boste laže prenašali poraze.Se pa bojim, da ste navijači preveč nerealni, da boste to priznali. Kot tista velika neumnost, da moramo vsi Prekmurci navijati za Muro, ker je ona iz Prekmurja. Malo morgen. Ko se boste rešili nakladača Šimundže, boste pa zadeli terno. Tudi tisto, da pri Muri igra največ sloveskih nogometašev, je velika laž. Poglej druge ekipe. V Pomurju imamo veliko bogatih privatnikov, zato sponzorstvo ni problem. Puklavec, Polanič, Magyar, Pavlinjek, Podlunšek, Grah, ................................ Da Maribor in Olimpija v svoji zgodovini nista boljša od Mure, pa lahko napiše samo bedak. Poglej si človek Maribor, kako je pomladil svojoekipo. Sami domači in slovenski igralci. Nimaš pojma o nogometu, a se pameten delaš. Mura je miš, ki bi bila rada slon, kar pa nikoli ne bo.

        7 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 11:15 Karel K. gost

        Pa človek, če te sploh lahko tako nazivam, ti si popoln bebček, tebe bi bilo potrebhno testirati od spredqaj in zadaj, če bi se sploh kaj našlo, da bi ti določili nek minimalni IQ. Saj bo Šimundža v kratkem tudi odšel, saj Maribor rabi t5enerja. Šturm je drugi po kvaliteti klub v Avstriji, bil je prvak in ve4dno je med prvimi štirimi ekipami. Pa ti si že bolan na te sodnike, da Muro sodniki favorizirajo, a je tako bilo tudi včeraj ko je sodnik dosodil enajstmetrovko. Kdo ti pa reče in te sili, da ti navijaš za Muro navijaj ti za kogarkoli vendar ne bodi nesramen, če se ti Mura ne dopade. Zdaj si res naštel kvalitetno Prekmursko gospodarstvo. To so firme za preživeti, nekatere obstajajo od državnih subvencij. Pavlinjek je bil dober dokler je bil predsednik OZ Slovenije. Podlunšek se otepa z raznimi nepravilnostmi, Polanič, Magjar sta kmeta in živita od kmetijskih subvencij. Zakaj pa so Olimpija in Maribor pa tudi Domžale izpadli že zdavnaj od mnogo slabših ekip kot je Šturm ali pa Ludogorec, edino Mura je ostala iz Slovenije. Jaz sem to o tujcih omenil za državno ligo ne pa kakšne lokalne klube. Prekmurje ima še dva kar dobra kluba Nafto in Beltince. To je preveč na tem malem območju. Daj se prosim te testirati na IQ pa tudi na Covid in se daj vsaj s štirimi dozami naenkrat cepiti, morda ti bo zbistrilo um, da ne boč stresal na tem portalu svojih neumnosti katere nimajo nič skupnega z realnostjo. Misliš, če so te titoisti naredili za "kapoja" v neki takratni delovni organizaciji, misliš, da si zato pameten. Za te namene so titoisti nameščali najbolj zlovešče, agresivne in neizobražene ljudi, da so jim bili najbolj zvesti, proti delavcem pa so bili nasilni in arogantni, seveda milo povedano.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 11:55 gost

        Ko so bili titoisti, kot jih ti menuješ, na oblasti, smo imeli zelo dobre klube in dober nogomet. To, kar imamo danes, ni podobno ne velikim klubom, ne dobremu nogometu. Ti ljudje, ki sem jih naštel in še veliko takih v Prekmurju, ki jih nisem naštel, so polni denarja, če je tebi prav ali ne. Tudi Rajh kamor si ti vozil Jožeta Pučnika jest in pit. Škoda časa zate, saj sploh ne razumeš kaj sem v prejšnjem komentarju zapisal.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 13:48 Karel K. gost

        Veškaj, ni nobeno presenečenje, da se je stanje v tej državio tako poslabšalo, ko pa taki bedaki ocenjujejo sposobne in umsko uravnovešene ljudi in jim pravijo, da nič ne vedo. Pa ti in tebi podobni niste4 niti za to, da bi vam v v arovanje dal krave, ne pa znanost, zdravje in podobno. Kar ti napišeš je norost, norost pa človek težko razume z vidike, kako le moraš takšne neumnosti pisati. Kar se tvojega časa tiče, ti jaz ne zapovedujem, da se vedno oglašaš, ko se jaz pojavim. Pusti pri miru vsebine mojih komentarjev in jih ne komentiraj, saj se na ta način le smešiš in s3e izdajaš kakšen norec, analfabet in funkcionalno nepismen človek si.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.08.2021 ob 23:05 gost

      Mura pušnila ko stara qrba, bobi digno ruke, reko..jebeš europu..nije to za mene.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.08.2021 ob 23:20 AAAAAAAAAAA gost

      Sturm je z pomočjom sodnijka keri je penal soudo prišo do zmage. Sramota od sodnijka pacar eden.

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 8:29 gost

        Sramota za Slovence si ti. Penal čisti kot solza, samo totalen bedak tega ni videl. Nauči se končno, da se pred besedo, ki se začne s črko p vedno piše predlog s in ne z kot ti vedno pišeš. Si v osnovni šoli šprical slovenščino? Priznati je potrebno STURM JE BIL BOLJŠI. Vem, da te poraz boli in peče. NEKA BOLI GUŠTERU NISTE VI ZA EVROPU.

        11 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 11:13 AAAAAAAAAAA gost

        Tij spodnji pametnjakovič se pa končno nafči ka se na forumi ne pijše z velkimi črkami niti pod razno. Da de pa tvoj klub špilo v toj fazi kak zdaj Mura te se lejko prsiš, aja tou niukdar nede. Angleški sodnijk za tretjo ligo, či bi tak soudo v Angliji je na sakši temki najmenje 5 penalov.

        2 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 11:42 gost

        11:13................... ne oglašaj se več, ker pojma nimaš o nogometu. Sodnik je čisto dobro sodil. Mura nima znanja, kvalitete. V 1. SNL vam sodniki pomagajo, ko pa pravi sodnik in pravi nasprotnik pa pogrnete. Ob porazu z veliko boljšim nasprotnikom se izgovarjati na sodnika je naravnot bebavo. Sturm je bil boljši. Pika. Penal pa čisti kot solza. Še prvi razveljavljeni gol Sturma bi moral priznati. Pogrnili ste, hi,hi,hi,hi.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 12:37 gost

        Penal je bil čisti, tu ni debate, čeprav je navijaški komentator na sk1 želel drugače. To niso slovenski sodniki, ki domačim ekipam pihajo na dušo.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 12:53 gost

        Ravno takšni bebavi komentatorji so najhujši za naivnega in malo manj pametnega človeka, ki nasede njihovemu smrdečemu gobcu, ne vidijo pa dogajanja na igrišču. Takši bebavi komentatorji iz čakovskega šminkera delajo nogmetno zvezdo, v resnici je pa domet tega šminkera naša druga liga. Murini navijači pa takim bebavim komentatorjem nasedajo in ponavljajo besede za njimi. ŽALOST.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 13:16 gost

        Bratoma Obrez bi morali prepovedati komentiranje tekem. V Ekipi pa naj pišeta kar hočeta, če so ljudje tako neumni, da to berejo.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      19.08.2021 ob 23:23 53 gost

      Meni nikoli niso jasne menjave in vedno ob istem času menja. Hmm, Šturm zelo slab, Klepač in Mandić slabo, Marosa izven forme. Skoflek dal gol to je tudi vse, Lotrič se danes zgubil. Horvat igral na nivoju.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      19.08.2021 ob 23:54 ... gost

      Ali sramota Gringose.. nej vas je bilo na tribuni pa nej vas je bilo čuti... Avstrijci so navijale cejlo tekmo vi ste pa se tu pa tan oglasile, ostalo pa ste stali na mesti...

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      19.08.2021 ob 23:55 Gost gost

      Heh najbolj me veseli kda se madzari palijo na murin poraz a sami v "Evropi" igrajo le ce keri madzarski klub ala Lenti, Redics itd. ssce igrati z njimii ;) ;)

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      20.08.2021 ob 0:05 OČV gost

      Ko jim gre dobro jih kujete v zvezde, ko jim ne gre jih pljuvate. Značilno za tiste, ki se večinoma nikjer niste izkazali. Bravo Mura, da zmoreš igrati toliko tekem in konkuriraš veliko bogatejšim klubom. Na tem nivoju se pa reeees že pozna količina vloženega denarja v klub. Dobri ste. Pogumno naprej.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      20.08.2021 ob 0:49 Betmen gost

      Ta šturm realno je premagljiva ekipa,za razred slabša ekipa od ludogorca,definitivno,ali kaj,če uprava mure dela slabo,nima pravega športnega direktorja,ne zna se iti posla...to je vsem znano,napadlca rabimo že 1 leto,ampak dodane vrednosti ne nek prišlek za popolnitev ekipe in za na klop,recimo lanska krka je imela vsaj 2 odlična igralca,paris igra odlično,hiter,zakaj se ni njega poizkušalo pripeljati??nekega mulahusejnoviča do hteli zdaj,on no dodana vrednost,nima hitrosti,okoren...še dobro da ne pride...hitre nogometaše se rabi,sodoben nogomet je na hitrosti,kaj je z ovim mladim bosančkom,ki je v bosni redno igral v prvi ligi,tu ga ni na rezervi,zakaj se mu ne ponudi šanss če je prišel kot okrepitev???ali samo na plačilno listo???mura je slabßa od lanske šampionske,definitivno...denar zdaj je,trrba je nekaj vložiti v ekipo ne kot bomo nazadnje kot maribor,denar splahnel,ekipa pa stagnira in nazaduje

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      20.08.2021 ob 2:42 Aladar gost

      Vse sem povedal pred tekmo..........

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      20.08.2021 ob 4:01 gost

      KOZAR, KOUS, MAROŠA, ŠTURM IN ŠE NEKATERI SO IGRALCI ZA EKIPO MURA VETERANI. ŠIMUDŽA ZAPUSTI M. SOBOTO,SRAMOTA.

      5 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 10:30 gost

        Daj ne seri. Ta liga kjer bo igrala Mura, v nogometu nič ne pomeni. Peta ali šesta liga Evrope. Če nisi opazil kvalitetne razlike med Sturmom in Muro, si pač navaden bedak.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      20.08.2021 ob 7:14 Busybee gost

      Zapusti ti ta forum gniloba koga boš ti tiral seronja???

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 8:38 gost

        Si preživel? Si videl, da Mura ni za evropo? Pride en povprečen klub in Muri na Fazaneriji gor nadeva. Kaj bi šele bilo, če bi prišel eden od tistih klubov, ki sem jih včeraj omeil? Tvoj čakovski šminker je bil najboljši na igrišču? Kaj praviš? Raje je sam odšel z igrišča, ker je videl, da so to premočni igralci zanj. SRAMOTA. In tak ste visoko letali. Trd in boleč je vaš pristanek. TAKO TREBA.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 9:22 gost gost

        za tebe so lekaj vsi povprečni klubi. Dejstvo je ka vsi dozdajšnji nasprotniki mure majo x-krat večji proračun kar pomeni da si tudi boljše igralce lehko privoščijo. Mura je imela včeraj zadosti šans ka bi lehko boljši rezultat potegnolna ampak se žal ni izšlo . Kakšen pristanek misliš, saj evropska jesen je zagotovljena pa če se to tebi vidili ali nej, boš še en čas gledal muro v evropi.

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      20.08.2021 ob 7:15 Busybee gost

      Šimundža lejko samo spomenik postavimo v MŠ...

      12 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      20.08.2021 ob 7:32 gost

      Od boljše ekipe ni nobena sramota če izgubiš.So fizično močnejši tehnično boljši ,tekaško močnejši ,zelo zelo agresivni ,enostavno povedano so boljši od nas.Vsaj včeraj so bili.Pa nič zato mi smo še naprej MURAŠI.GLAVE GOR IN GREMO NAPREJ.Čestitke za vse doseženo do sedaj.

      17 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 7:40 gost gost

        dobro napisano. Je pa istina ka so oni kaznovali vsako napako Mure, medtem ko Mura njihovih napak ni znala izkoristit. Glave gor in gremo naprej.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      20.08.2021 ob 8:02 BREZ PAMETI gost

      Zabadav ti tejlo, če je glava prazna in lejčeš po igrišči kak da eceke v štale pistijo in ne vejš na šteri gol špilaš. Mura je včeraj špilala nazaj na svoj gol in SI SAMA dala 2 gola. Nej samo v slovenski ligi zdaj so tudi že drugi tuji klubi gor prišli KA ČE ŠPILAŠ PROTI MURI PRESING JE MURA GOTOVA, ZGUBLENA. Pa to Šimundža z svojo kratko lajtongo še nej gor prišel, jebeš takega trenera, ka še vedno živi v balkanskom ogračeki, evropski nogomet pa je dosti, dosti naprej. Mura je prej mejla šanse - poserem se na take šanse, da ne znajo dati gol, ali pa trofijo golmana, gol pa šorki 7 m pa 32 centi, moj pes bi tuj zavca zgrabo če bi ga ta počakal. V Graz pa bole ka nejdete ka ne bote delali sramote. Ja pa še to, ge so pa te BG bilij vejpa so samo Avstrijci navijali - SRAMOTA.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      20.08.2021 ob 8:43 gost

      Jedrnato in kratko: STURM JE BIL BOLJŠI.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      20.08.2021 ob 9:24 u gost

      BG včeraj jih ni nikjer bili samo samo Švabi navijali

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      20.08.2021 ob 10:19 Nogomet gost

      Vi vsi veliki pametnjakoviči ka se skrivate tu za imeni pa pišete grde komentare če ste že tak dajte javno, za take stvari pa ste navadne pickice, gamad pokvarjena...sramota ste slovenskega naroda...frajeri anonimni...trbej realno gledati in Muri čestitke za vse do zdaj narejeno..

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 10:43 gost

        Boli, peče, te spravlja v jok? NEKA BOLI GUŠTERU. Idi pa si dva litra čvajge spij pa se dol vleži.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      20.08.2021 ob 11:18 gost

      Na portalu MMC gledam, da je neki bednik s kraticami D.S. napisal, da je na tekmi bilo 4.000 gledalcev. Takšne laži in pretiravanja, ki se takoj ugotovijo, odvračajo pametne ljudi od avijanja za neki klub. Da po domače napišem koji kurac je potrebno lagati in pretiravati s številom gledalcem?? Kaj ima omenjeni pisun od tega? In tisti, ki tej laži nasedete?

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 11:58 gost

        11:47, še en bimbo. To pomeni, da so bili včeraj na tekmi vsi sedeži zasedeni? Komu vi lažete? Sami sebi!!!!!

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 12:15 gost gost

        fazenerija po prenovi sprejme malo več ljudi oz. ima vec sedišč samo v vednost, stevilka je realna .

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.08.2021 ob 12:24 gost

        12:15, še dalje pišeš bedarije. Kaj nisi bil na tekmi al si pa že od rojstva bedak. Fazanerija ima po prenovi okoli 4.600 sedežev. Včeraj je pa bil gromno sedežev praznih. Zato ne glumi in ne laži.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.08.2021 ob 12:02 realist gost

        Fazanerija ma 4700 sedežev plus ka je še ena vrsta stojišča za zadnjo vrsto sedeža, kar nanese še 400 lidij cuj. Pa še dosta stoji ge indre. Kapaciteta je malo nad 5000, tak ka včera realno blo 4000, sploj glede na to, ka blo tudi kole 300 gostujočih navijačov. lp

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      20.08.2021 ob 13:49 slika 9 gost

      ka Tomi Horvat ide v napad na Aleksandra Velikega, kak se čemirno drži.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      20.08.2021 ob 13:51 Karel K. gost

      Veškaj, ti "debeli 203/72/160 ni nobeno presenečenje, da se je stanje v tej državio tako poslabšalo, ko pa taki bedaki ocenjujejo sposobne in umsko uravnovešene ljudi in jim pravijo, da nič ne vedo. Pa ti in tebi podobni niste4 niti za to, da bi vam v v arovanje dal krave, ne pa znanost, zdravje in podobno. Kar ti napišeš je norost, norost pa človek težko razume z vidike, kako le moraš takšne neumnosti pisati. Kar se tvojega časa tiče, ti jaz ne zapovedujem, da se vedno oglašaš, ko se jaz pojavim. Pusti pri miru vsebine mojih komentarjev in jih ne komentiraj, saj se na ta način le smešiš in s3e izdajaš kakšen norec, analfabet in funkcionalno nepismen človek si.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      20.08.2021 ob 14:36 gost

      gost 8:05 s svojim člankom si dokazal da si DOZORELO TELE.Amen, na take bedarije ki zrastejo na zeljniku BEDAKA ne bom definiral in odgovarjal.TELE ostaja TELE.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      20.08.2021 ob 14:47 LFL gost

      Tudi ob odhodu v Skopje ,Ludogorec in Vilno ste napovedovali sramoto in KATASTROFO in ste se zmeraj OPEKLI.ZaKAJ PA O TEM NIČ NE KOMENTIRATE ?????????????? Radi bi bili pametni pa niste ,radi bi bili trenerji pa niste ,ker nimate pač pojma o nogometu. Tudi vsi trenerji omenjenih ekip so vedeli kako igrati proti MURI in so se OPEKLI.Zdaj bojo nabavili vas VSEVEDE za trenerje.Takrat pa jim bo steklo ,z pravimi šank strokovnjaki na klopeh. V PREKMURJU jih imamo za izvoz.Samo takega Dreka NIHČE NE POGLEDA NE PA DA BI GA IMEL ZA TRENERJA:Raje si naj vsak nekaj spije in o nogometu ne razpravljajte ker ste PREPLITVI.Mislite da vse veste a nimate pojma o NIČEMER.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      20.08.2021 ob 16:04 Beltinčan gost

      Sem navijač Beltinec, a spremljam tudi rezultate Mure in se veselim njihovih uspehov. Ne morem verjeti, da se lahko pojavljajo tako negativni komentarji. A se sploh zavedamo oziroma se zavedate kaj je naredila Mura glede na situacijo v kateri se je znašla pred par leti. Tako negativnega ozračja, ki meji na sovraštvo ni nikjer na svetu. Namesto, da bi bili ponosni na uspeh, ker to, kar je do sedaj dosegla NK Mura je uspeh, se izraža samo zmerjanje, zbadanje, žaljenje in še in še. Ne morem verjeti.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      22.08.2021 ob 19:21 gost

      Tej ka non stop šinfa Muro je na na šport tv 4 v četrtek biu prenos prek interneta si je san seuf piso in odgovarjo takšne grdostije je puso o Mure in se delo norca iz Soboškega igrišča tej človek je rejdno betežen po vseh portalih je in šinfa Muro ali je to takozvane DF

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.