https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Skrito dvorišče v ritmih romske glasbe in plesnega swinga

Dvorišče Hranilnice prekmurskih dobrot, 23.08.2021 ob 18:00  

V soboto, 21. avgusta, je na odru priljubljenega Skritega dvorišča nastopila zasedba Teo Collori in Momento Cigano.

Teo Collori in Momento Cigano so skupina, ki igra izvrstno mešanico romske glasbe in plesnega swinga. Skupini sestavljajo: Teo Collori na kitari, Matija Krečič na violini, Matej Kužel na klarinetu, Jan Gregorka na bas in Metod Banko na kitari.

Na koncertu se je nostalgija prepletala z novimi zgodbami, saj fantje izvajajo svežo avtorsko glasbo v slogu, ki nas popelje v obdobje salonov, cigar, čarlstona in lakastih čevljev.

Zasedbo sestavljajo akademsko izobraženi glasbeniki, ki sicer v svoji popularni različici nastopajo kot spremljevalna zasedba Magnifica.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2021 ob 19:12 gost

      SAMA GAMAD!!!!!!!!!!!!!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.08.2021 ob 21:42 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .......... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.08.2021 ob 21:43 AMY gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel .................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.08.2021 ob 23:33 DianneFord gost

      Neverjetno! Vsako uro sem zaslužil 85 dolarjev, odkar sem pred pol leta začel delati na internetu kot samostojni delavec ... Več ur dnevno delam od doma in opravljam osnovno delo, ki ga dobim pri tem podjetju, na katerega sem naletel na spletu ... Zelo sem vesel deliti to delovno priložnost z vami ... To je vsekakor najboljša služba, kar sem jih kdaj imel ... Preverite tukaj ... www.NetJob1.com

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.