https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Glažar se je za rešeno življenje javno zahvalil zdravstvenemu osebju

Radenci, 03.09.2021 ob 14:00  

Branko Glažar se je z javnim pismom zahval zdravstvenemu osebju Splošne bolnišnice Murska Sobota, kjer je zaradi hudega srčnega infarkta preživel devet dni.  

Zahvalno pismo objavljamo v celoti.

"Najprej bi se zahvalil zdravniku Ivici Nikolajeviću za njegov trud in požrtvovalnost, ker me je 24. julija 2021 ohranil pri življenju.

Zelo velika pohvala celotni urgentni ekipi Splošne bolnišnice Murska Sobota za trud in požrtvovalnost. Obenem bi se rad zahvalil celotnemu osebju na oddelku za intenzivno nego.

Zakaj odločitev za javno zahvalo in podelitev priznanja zdravniškemu osebju?

Zato, ker so mi rešili življenje, potem ko sem doživel hud srčni infarkt.

Res je, da se pišem Branko Glažar, lahko pa vam z veseljem povem, da sem Rom. Vsem Romom in Rominjam sporočam: Bodite vljudni do sočloveka, posebej pa bi vam rad povedal, da spoštujte zdravniško osebje, ker oni lahko rešujejo naša življenja.

Spoštovana manjšina Romov, naučite se čakati, ko ste enkrat v bolnišnici v Rakičanu, bodite strpni in obnašajte se do sočloveka nekako človeško. Če se bomo mi obnašali tako, bo takšno do nas tudi zdravstveno osebje. Vedite, da nekateri zdravniki in sestre delajo več kot osem ur na dan in zaslužijo spoštovanje, ne pa neko drenje ali pa celo fizično napadanje. Sam sem preležal devet dni v bolnišnici in moram vam povedati, da sem bil, ne glede na to, da sem ROM, sprejet kot človek. Lahko vam povem, da mi je bilo lepo v bolnišnici v Rakičanu in če bi bilo potrebno, bi še ostal oziroma ležal tam.

Spoštovani Romi, ne glede na to, kje ste, kam greste, kaj delate. Vedno poskusite biti ljudje, potem vas bo družba dobro oziroma lepo sprejela.

Hvala Splošni bolnišnici Murska Sobota

Branko Glažar

V Rakičanu, 3. septembra"

*Foto: SBMS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2021 ob 14:57 gost

      Lepo, prisrčno napisano. Bodimo človek človeku. Spoštujmo drug drugega.

      34 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2021 ob 15:18 gost

      Da ,lepo je ,da ti rešijo življenje ,a žal velikokrat se zgodi ,da vsakemu res ni pomoči, takšna dela pa opravi Banfi.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2021 ob 16:40 gost

      Kaj se tukaj zdaj nekaj zahvaljuje saj pa je to delo zdravnika da pomaga in da zdravi. Tudi takrat ko kaj spregledajo so nagrajeni. Kajti veliko tega se je zgodilo zdaj v 1 letu in pol. Zato nehajte z temi caramonijami in se delat spravite kajti zaostanki grejo v nebo.

      14 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2021 ob 18:01 kilonja gost

      Vsa čast Branko, ves keč je samo v tem , kako se obnašaš tako te ljudje tretirajo, ne glede na barvo polti, nacionalnost, imamo pa vsi narodi svoje dobre in slabe lastnosti, a če bi se en drugemu predstavljali z dobrimi lastnostmi in se ne bi obremenjevali s tem kdo je kdo in od kot, ampak bi nas družila samo skupna zanimanja bi bilo vse boljše . Jaz morem priznati, imam s Cigani slabe izkušnje, neposredno sam ne toliko, kot pa moji prijatelji, kis o vsi po vrsti bili deležni nasilja, kraje, groženj s strani ciganske mladine . Niso pa vsi isti, vsaj dva sem poznal ki sta bila super, fanta na pravem mestu,pa še enega ki je iz mešanega zakona ko je mama ciganska in je bil popolnoma vključen v našo družbo in njegova sestra prav tako . Branko, vaš zapis pa si naj le preberejo predvsem ljubitelji slovenske levice . Drugače pa še enkrat, vsa čast in dobro okrevanje .

      14 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.09.2021 ob 13:07 gost gost

      Ej što ga ne pozna ga drago plača.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2021 ob 15:14 Assia gost

      Bolj kot zahvala, je to poziv v imenu vseh romov, zdravnikom, naj oprostijo romom, ko so pretepali zdravnike, da bi bili deležni 100% zdravniške oskrbe in ne bi bilo maščevanja. Evo, ko se rom prestraši, kako je ves pocukran in mil. Gamad pokvarjena, pretepali ste zdravnike, zdaj bi pa radi, da vas rešujejo.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.09.2021 ob 13:59 tonek101 gost

      JES SAN PA SAN ZA MINIMALCA BREZ KORONA DODATKOV ASVALT DELAL OD RAKIČANA DO M.SOBOTE NA 33 STOPINJE MALO SE MI ZAHVALITE KAK SE FAJN PO RAVNOJ CESTI VOZITE

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.09.2021 ob 15:04 kilonja gost

        Ti si tisti za katerim vedno čez dve leti znova krpajo luknje nastale na novem asfaltu ? :) .

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.09.2021 ob 15:25 tonek101 gost

      Za doktorami pa krpa Banfi

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 15:19 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.