https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Motorist pri padcu utrpel hudo telesno poškodbo

05.09.2021 ob 8:00  

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči. V nesreči na območju policijske postaje Lendava se je pri padcu voznik motornega kolesa huje telesno poškodoval. Zabeleženih je bilo še šest kaznivih dejanj, požar, štirinajst kršitev javnega reda in miru, poškodba vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete sta bili na območju Murske Sobote obravnavani dve tatvini koles, dve goljufiji, nasilništvo in na območju Lendave tatvina goriva.

Ob tem policisti dodajajo, da v zadnjem času beležijo drzne tatvine, katere storilci izvršujejo na način, da zavedejo oškodovance. Občane pozivajo, da ob pojavu neznanih oseb ali vozil pokličejo policijo.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat v zasebnem prostoru in petkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti bodo danes na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.09.2021 ob 18:24 gost

      Kaj pa tožilka na mursko soboškem sodišču Anica Šoštarič ni v policijskem poročilu. Ker je pijana že drugič vozila in povzročila prometno nesrečo z kere je pijana odpeljala z 2 promila alkohola. Zakaj se o tem ne poroca v policijskem poročilu.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:39 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.