https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Policisti bodo v času tekme uporabljali avdio in video sredstva

9.9.2021  

V soboto, 11. septembra 2021, ob 20.15 bo stadionu Fazanerija odigran derbi med ekipama NŠ Mura in NK Olimpija. Iz Policijske uprave Murska Sobota obveščajo, da bodo, ker se na javni prireditvi pričakuje večje število navijačev iz obeh mest, izvajali poostrene dejavnosti za zagotovitev varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja.

Zaradi tega bo v tem času v mestu Murska Sobota in tudi ožji in širši okolici povečana prisotnost policistov.

V času pred prireditvijo in med samo prireditvijo bo Policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje in video ter avdio snemanja, tako na stadionu kot tudi v centru mesta, zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj. Opozarjamo, da so udeleženci dolžni spoštovati tudi še vedno veljavne ukrepe za obvladovanje epidemije Covid-19 in da se bodo pri obiskovalcih tekme in gostinskih lokalov dosledno ugotavljali pogoji PCT. 

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh dejavnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Policisti bodo v času nogometnega derbija uporabljali tudi sredstva za fotografiranje in snemanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.09.2021 ob 12:50 Kolaps kosova gost

      gorazdevac.com/2021/09/09/kurti-i-osmani-pozvali-na-rasvetljavanje-dvostrukog-ubistva-u-peci gorazdevac.com/2021/09/09/kosovska-policija-privedeno-81-lice-zbog-upotrebe-vatrenog-oruzja-tokom-organizovanja-proslava

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.09.2021 ob 14:11 gost

      Bedake trbej mlatiti. To je edini lek za njih.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.09.2021 ob 15:31 Čergoli gost

      Na samem vhodu na stadion bosta jajo imenovan - jashari in tarzan - kreker - imenovan neurejen, ki si niti iz hiše več ne upa.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.09.2021 ob 20:06 gost

      Ti tele vogrsko. Naj ti J.J ono najmilijo če jo imaš.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.09.2021 ob 4:38 gost

        Tebi nacionalistu, budali z vodeno glavo! Jajo je velik psihopat, ki je do zdaj v življenju vsako partnerko pretepal tako, da se je iz nje kadilo. Ti pa si nepismesno govedo z vodeno glavo, pač cepivo deluje.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2021 ob 20:55 kacinček pijandura gost

      se slučajno pripravlja vojna ali kak napad na deželico Slovensko, ali pa prihaja do rokoborbe telebani - jugoviči

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.09.2021 ob 21:22 Soboto gost

      S to tehnikom bodo policisti premagali Muro 2:1

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.