https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Šimundža pred tekmo z Olimpijo: »Morali bomo biti na evropskem nivoju«

10.9.2021  

Nogometaše Mure čaka jutri, 11. septembra, tekma 8. kroga Prve lige Telemach na kateri se bodo pomerili z ljubljansko Olimpijo. Pred derbijem sta spregovorila Mitja Lotrič in Ante Šimundža.

Nogometaše Mure jutri čaka derbi z Olimpijo. Tokrat pa so pred tekmo imeli nekoliko več časa, kot v preteklih tednih. »Sigurno je za nami en peklenski ritem, ampak vsi smo si želeli takega ritma. Lepo je ko igraš tekme in zelo malo treniraš, ampak na koncu je prišlo prav tudi teh par dni, ko smo lahko malo več trenirali,« je dejal Lotrič.

»Že pred Radomljami smo imeli pet dni treninga, zdaj pa smo trenirali že šest dni. Tako smo naredili stvari, ki so bile potrebne in predvsem psihološko osvežili ekipo,« je povedal Šimundža in izpostavil, da je bilo to dobro predvsem za igralce, ki so se ekipi priključili kasneje, da so ujeli ritem in principe ter se bolje spoznali s soigralci.

Po besedah Lotriča so se na dvoboj z Olimpijo pripravljali, kot na vsako drugo tekmo in skušali čim bolj spoznati nasprotnika. »Ekipa se vsako leto dodobra spremeni in vedno najdejo neko konkurenčno ekipo, ampak mi moramo gledati v prvi vrsti sebe in če bomo mi pravi potem se nimamo nikogar za bati,« je o Olimpiji in pričakovanjih za jutri povedal Lotrič.

Šimundža pa je izpostavil, da bodo morali biti najbolj pozorni na zelo hiter prehod iz obrambe v napad, saj ima po njegovem mnenju Olimpija tukaj največjo kvaliteto. »Morali bomo biti na evropskem nivoju. Vemo kaj pomeni Olimpija v slovenskem prostoru in derbi je takšen v katerem moraš biti psihično in fizično zelo močen, če želiš tekmo zmagati.«

Srečanje bo posebno tudi, ker gre za srečanje med aktualnimi državnimi in pokalnimi prvaki. Nekoč sta se oba prvaka pomerila v Superpokalu, ki ga pa že nekaj let več ni. »V prvenstvu se dostikrat igra en z drugim, če dobiš še istega nasprotnika v pokalu je to petkrat. Mislim, da je to popolnoma dovolj in je superpokal nepotreben,« je dejal Lotrič.

Bo pa tekma vsekakor zanimiva za gledalce. »Tekma v soboto bo super za gledalce, predvsem za naše Black Gringose, ki praznujejo 30 let. Želimo si, da se jim oddolžimo na najboljši možen način in verjamem, da bodo tudi na tej tekmi naš 12 igralec,« je še povedal Lotrič.

Na srečanju tudi tokrat ne bo poškodovana Bobičanca in Oura. Lotrič pa je težave z aduktorjem uspešno saniral.

Srečanje, ki se bo odvilo jutri na Fazaneriji z začetkom ob 20.15 boste lahko v živo spremljali tudi na našem portalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2021 ob 11:44 gost

      Zopet naklada in naklada. Vi še letos niste in niti nikoli ne boste na evropskem nivoju. Pa ti večni nakladač sploh veš kaj je EVROPSKI NIVO?

      13 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.09.2021 ob 11:54 GOST gost

      NEMAŠ KAJ MUTITI GLATKA ZMAGA ZA MURO PA ONI MAJO POL MLADIH KOLIŠČARJI JUTRI ČE NE ZMAGATE IZGOVORA NEGA PARE VRATI KA SMO STAVILI NA MURO PA SREČNO NA TRAVI AJMO BOBI

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.09.2021 ob 12:37 gost

      Če teh mladincev Olimpije ne morete premagati na Fazaneriji, potem je najbolje, da greste takoj po tekmi v drugo ligo. Sami.

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.09.2021 ob 12:43 Driscool gost

      Prosim te Vali ne filozofiraj!!!!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.09.2021 ob 12:43 SOBOČANEC gost

      DEČKI PA DOBIJTE PO PIČKI TA KA SI ZAPOMNITE KA SU VAS NAVČILLI

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.09.2021 ob 12:44 Šandor gost

      Na tekmo prihaja tudi domobranec Jajo.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.09.2021 ob 13:09 AJAJAJAJAJ gost

      Me zanima, kaj bo rekel Šimeni jutri po porazu. Kdo bo kriv, kdo je proti njim, kdo dela proti njim.......

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.09.2021 ob 13:38 gost

      ajajajaj,nemaš drugoga dela,kak nakladati na forumaj.Do zdaj ka si napiso si še pametnoga nika nej napiso.Vutro Mura zmaga.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      10.09.2021 ob 14:20 gost

      JOJ, JOJ MURA NA EVROPSKEM NIVOJU

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      10.09.2021 ob 16:14 gost

      Če bote na evropskem nivoju, te bo to bolj bogo, to ste že pokazali, kak zgleda, v zadnjih evropskih tekmah.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      10.09.2021 ob 20:28 Audi RS6 gost

      Mura nikdar nede z takšo igro na evropskon nivoji. Prle na nivoji medobćinske lige. Šimunđa ne motaj

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      10.09.2021 ob 21:04 gost

      Ajde seratori stalno ste prognozirali 5 -6 golov v MURINI mreži a ste zmeraj popušili. Muro ni nihče nadigral razen STURM v prvih 45 min.Ja norčeki eni vedno smo bili na EU nivoju .Mura je v DOBRI luči predstavljala SLO nogomet. Zgleda da eni zelo radi PUŠIJO zato pa nakladajo bedarije.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      10.09.2021 ob 23:05 Busybee gost

      Eni? To je zgolj eden. Dame in gospodje smrdljivko bacil Df produkt grupnega posilstva in neuspeli abortus se predstavi.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      11.09.2021 ob 15:38 gost gost

      Ka pa bluziš za tri leta de mura pa v treči pomurski ligi to je neizbežno kakši evropski nivo ne ga seri tej par gringosov ka se jim mejša tulijo kak teleta tou van nika nede pomagalo te puklavi Polanič pa naj rajši svojim delavcan da plačo kot človeki nejka jih ma za lapce v muro pa meče peneze idiot.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      01.02.2022 ob 15:17 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.