https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Meteorplast ŠIC bar remiziral z ŠD Mlinše

Dvorana ŠIC Ljutomer, 11.9.2021  

V petek, 10. septembra, je bila v dvorani ŠIC Ljutomer odigrana tekma 2. kroga 1. slovenske futsal lige med domačo ekipo Meteorplast ŠIC bar in ŠD Mlinše, v kateri so Ljutomerčani remizirali z Zagorjem ob Savi.

 

Meteorplast ŠIC bar – ŠD Mlinše 2:2 (2:1)

 (Trstenjak v 7. min, Goznik v 14. min, Lipovšek v 15 min., Petrović v 38. min.)

Meteorplast ŠIC Bar: Miha Prijol, Toni Kovše (vratarja), Aljaž Goznik, Matic Goznik, Mitja Gašparič, Urban Goričan, Adrijan Trstenjak, Aljaž Ruis, Matija Zavasnik, Kristian Škerget (kap.), Žiga Tkalčič, Rok Šnofl, Alen Ruis. Trener: Tomislav Novak.

ŠD Mlinše: Jakob Kralj (vratar), Gašper Trdin, Anže Gorišek, Jure Mezek, Tim Lipovšek, Mark Ceglar, Daniel Džombić, Kristijan Šmid, Žiga Jerman, Alen Kvartič, Janez Dolinšek (kap.), Luka Klančišar, Dragan Petrović. Trener: Gregor Ceglar.

V petek, 10. septembra 2021, je bila v dvorani ŠIC Ljutomer odigrana tekma 2. kroga 1. slovenske futsal lige med domačo ekipama Meteorplast ŠIC bar in ŠD Mlinše, ki prihaja iz okolice Zagorja ob Savi. Tekma se je pred okrog 80 gledalci končala z neodločenim rezultatom 2:2 (2:1). Za gostitelje sta zadetka dosegla Adrijan Trstenjak (v 7. minuti) in Aljaž Goznik (14.).

Gostitelji so bili prvi polčas boljši ter so si priigrali številne priložnosti. V vodstvo so prešli v 7. minuti, ko je podajo Roka Šnofla izkoristil Adrijan Trstenjak, ki si je pred tekmo prislužil poziv selektorja slovenske futsal reprezentance do 21 let Milivoja Simeunovića. Dobro igro so igralci ljutomerske ekipe kronali v 14. minuti, ko je Aljaž Ruis izvrstno podal do Aljaža Goznika, ki je matiral gostujočega vratarja Jakoba Kralja. Veselje gostiteljev je bilo kratkotrajno. Gostje so v 15. minuti znižali preko Toma Lipovška.

Ekipa ŠD Mlinše je v drugi polčas stopila podjetneje, v želji po izenačenju. Gostitelji so se branili, svoje priložnosti pa iskali preko hitrih protinapadov. Preko Kristiana Škergeta, Mitje Gašpariča in Aljaža Goznika so imeli priložnosti za povišanje vodstva, a so bili premalo spretni pred vrati gostov. Prelomni trenutek dvoboja se je pripetil v 35. minuti. Sodnik Jože Barkovič je namreč v situaciji, ko sta se Matic Goznik in Kristijan Šmid borila za žogo, v dogajanje pa se je vključil tudi vratar gostov Jakob Kralj, prestrogo izključil domačega igralca Matica Goznika. V obdobju igralca več na parketu so gostje dosegli izenačujoči zadetek, strelec za končni izid tekme pa je bil v 38. minuti Dragan Petrović.

»Poznamo se že iz drugoligaškega tekmovanja. Tokrat smo osvojili prvo točko proti njim, zato moramo biti zadovoljni. Zadovoljen sem s prikazanim. Imamo mlado ekipo, pa smo vseeno prikazali pravo borbo, pravo igro, tako da me ni strah za nadaljevanje prvenstva,« je po tekmi dejal domači kapetan Kristian Škerget. 

»Pred tekmo sem napovedoval, da bo težka. Vedeli smo, da je nasprotnik fizično močan. Dobro smo se pripravili na njihovo igro. V protinapadih smo si predvsem v prvem polčasu pripravili lepe priložnosti. Tudi v drugem polčasu smo bili za nianso boljši, si priigrali kakšno priložnost več kot nasprotnik, a je na koncu odločal rdeči karton. Malo se je poznala naša neizkušenost, saj so nekateri fantje prvič igrali prvo ligo. Lahko nam je žal, da smo izgubili dve točki, a smo lahko zadovoljni z eno,« je dejal domači trener Tomislav Novak.

»Napovedoval sem zmago, saj zaupam svoji ekipi. Zaslužena točka za obe strani. V prvem polčasu si je domača ekipa priigrala več priložnosti, predvsem zato, ker smo šli mi malo zaletavo v tekmo. Preveč z mislijo, da moramo dobiti tri točke. Preobrat z 0:2 v končni izid 2:2 je za našo ekipo velikega pomena,« je po dvoboju povedal trener ŠD Mlinše Gregor Ceglar.

FOTO: ŠD KMN Meteorplast.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2021 ob 1:04 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ........................................... W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:13 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.