https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pri padcu s kolesom se je lažje poškodovala kolesarka

13.09.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč. Pri padcu s kolesom v Gerlincih se je lažje poškodovala kolesarka. Obravnavanih je bilo še pet kaznivih dejanj ter pet kršitev javnega reda in miru.

S področja kriminalitete sta bili na območju Lendave zabeleženi dve tatvini goriva, na območju Gornjih Petrovcev poškodovanje tuje stvari ter v Murski Soboti tatvina kolesa in lahka telesna poškodba.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes na celotnem območju policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2021 ob 7:52 gost

      Kolesarka se je poškodovala. Ni čudno ko pa po kolesarski poti vozijo debeli traktorji keri vozijo do 90 km na uro in kolesar mora stopiti v jarek ker ga veter ne potegne sabo. Nvem kje je policija inšpekcija ko se to dogaja. Koliko jas vem še traktor mora voziti po cesti ne po kolesarski stezi najbolj se to vidi na kolesarski stezi ker pustijo za sabo blato kamenje koruzo itd. Nihče za sabo nič ne počisti kje so tiste velike kazni občinske za taka dejanja kaj dela inšpekcija po občinah da to ne kaznuje. Drema na delovnem mestu ali si urja nohte. Za njeno plačo pa naj občani prijavijo taka dejanja. Ja kaj bo pa ona ali on delali. Ni dovolj kolesarska steza če ni urajena očiščena in zanemarjena tudi tukaj je potrebno počistiti ko cesto tudi stezo.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 15:01 gost

        Načeloma se strinjam s tabo, ampak je tvoj tekst praktično neberljiv! Ja kje si hodil v šolo??? A si kdaj v življenju slišal za ločila???

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2021 ob 14:29 gost

      Te svinjarije se dogajajo po vseh občinah v Pomurju in nikumi nič. Koliko pa je stekla strtega po stezah. Zato se kolesar rajši pelje po cesti ne po stezi. Kolesarske steze niso očiščene zato ker se debeli občinski serifi ne vozijo z kolesom ampak v službo 200 metrov rajši grejo z avtom. Pa tudi kolo ne zdrži 150 kg ali več kajti malo po občinah poglejte in boste videli kako ne skrbijo zase kaj bi še za občane.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2021 ob 15:49 gost

      Jebes ločila bistvo je važno. Tudi maršal tvita nima ločil pamu hlapci vseeno dupe ližete.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.09.2021 ob 16:23 gost

        Nepispeno budalo, ostane nepismeno budalo. Pri petnajstih besedah, katere ti je uspelo nakracati, ti manjkata dve vejici, pa eno besedo si napačno napisal. Si končal osnovno šolo ali pa je bilo v šestem razredu vsega konec?

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.09.2021 ob 22:41 gost

      Konec je stabo in tvojim debilno vladnim,,,, Jakom racmanom,,,, štekaš visoko šolani debil.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.