https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje nudi zaposlitve tudi višje izobraženim kadrom

14.09.2021 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas preverili tudi tokrat, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas.

DRŽAVNO ODVETNIŠTVO RS MURSKA SOBOTA išče KANDIDATA ZA DRŽAVNEGA ODVETNIKA II. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Na voljo sta 2 delovni mesti. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so opravljeno usposabljanje za imenovanje v naziv, znanje uradnega jezika, državljanstvo Republike Slovenije itd. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 5-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. septembra 2021. 

ATRIJ GRADBENI INŽENIRING išče PROJEKTANTA GRADBENIH KONSTRUKCIJ. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 1. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska strokovna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, računalniška pismenost, izkušnje iz področja projektiranja gradbenih konstrukcij, napredno znanje programa Urbano in Archicad. Delo poteka v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. oktobra 2021. 

DOM STAREJŠIH OBČANOV GORNJA RADGONA išče BOLNIČARJA NEGOVALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo in 6 mesecev delovnih izkušenj. Delo je večizmensko. Ponujajo zaposlitev za določen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Nudijo tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22. septembra 2021. 

SENECURA DOM STAREJŠIH OBČANOV RADENCI išče PRIPRAVNIKA SŠ TEHNIKA ZDRAVSTVENE NEGE. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba. Na voljo sta 2 delovni mesti. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, komunikativnost, empatičnost in timsko delo. Delo je dvoizmensko. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. septembra 2021. 

FLAWLESSCODE INFORMACIJSKI INŽENIRING MURSKA SOBOTA išče RAZVOJNEGA INŽENIRJA/RAZVIJALCA PROGRAMOV. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje angleškega jezika, izkušnje z vsaj enim programskim jezikom oziroma orodjem: JAVA; JAVA EE; C#, C, C++ ... Delovni čas je fleksibilen. Delo poteka od doma. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 28. septembra 2021. Prav tako ičejo RAZVOJNEGA INŽENIRJA/PROGRAMERJA JAVA, RAZVOJNEGA INŽENIRJA/PROGRAMERJA ZAČETNIKA ... 

NACIONALNI LABORATORIJ ZA ZDRAVJE, OKOLJE IN HRANO MURSKA SOBOTA išče ANALITIKA V LABORATORIJSKI MEDICINI III. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega jezika, računalniška pismenost in opravljen strokovni izpit za zdravstvene sodelavce. Delo poteka dopoldan. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 14. septembra 2021. Prav tako iščejo ANALITIKA V LABORATORIJSKI MEDICINI III - PRIPRAVNIKA.   

Več o prostih delovnih mest zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

FOTO: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2021 ob 8:07 gost

      Vsi visokošolsko izobrazbo morajo imeti pa eno leto ali več delavnih iskusej. Ha, ha, ha so že prijatelji zasedli ta delavna mesta. In to brez ustrezne izobrazbe in brez delavnih iskušenj. Glavo Sašo prijatelji in znanci ali necaki itd.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2021 ob 8:12 gost

      Vele vladni vodja,,,, Jaka racman,,, Januš grozni,,,, išče prijatelje z kerim bi se družil na golfu na jahti v domačem ambijentu itd. Kajti stric iz ozadja kerumi je omogočil največje posle z državo vredne 200 miljonckov za zdravstvene pripomočke. Se je ustrelil z plastično puško z kero se je igral pri,,, Januš groznun,,, na domu.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2021 ob 12:16 gost

        On ne išče!!! On gos. J Janša ima prijateljev kolikohoče in dela kaj hoče!!!!!!!!! Povej mi levojajega kretena ki je tako sposoben in toliko časa na politični sceni!!! POVEJ!!! VSi skupaj mu niste do narta ,kaj šele gležnja itd...smilite se mi gamad napumpana!--telebani!

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2021 ob 12:57 Magyar Bacsi gost

        Tvoj: jajo, črni fašist, psiho, prekupčevalec z orožjem in še in še bi lahko našteva je veliko smrdeče govedo in PSIHAČ. Nima razen črnosrajčnikov nikogar.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2021 ob 12:44 Driscool gost

      Pod nujno se išče človek, ki bo skrbel za osebno higieno Tarzana Krekerja - predvsem naj bo frizer in brivec. Šifra: rad ližem jajotu dupe. To kako smrdim pa še ni raziskano. Rad vas imam Milanče Kreker - Tarzan.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.09.2021 ob 12:51 gost

      Vsi diktatorji sveta so bili dolgo na političnem podiju zato je svet vrak vzel. Ker sami gmazi nesposobni vodijo države. Gledajo samo na sebe eden takih je klavrno končal konec druge svetovne vojne,,,, adek Hitler,,,,

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2021 ob 13:17 Globko Dihalnik gost

        Jajo bi rad bil diktator ampak je daleč od tega, ker je en navaden posrani psihač.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.09.2021 ob 16:04 gost

        Pomurje nudi zaposlitve tudi višje izobraženim kadrom kot na primer ,,,, adek Hitler,,,,, hotel si zapisati atek, bil je slikar a ga niso razumeli !?

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.09.2021 ob 0:04 EVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ............................................. W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.09.2021 ob 6:22 gost gost

      kaj ni že zadosti učenih bedakov na svetu ki z svojimi diplomami in doktorati služijo masne denarce v praksi so pa totalni nesposobneži ki družba nima nobene koristi ampak nasprotno vse bolj gre po sisteme kot ga imajo štakori brez učenosti ainštanj jepovedal če se narodiš bedak si za vedno bedak pa ti nobena kao piflarska izobrazba ne pomaga.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.02.2022 ob 16:16 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.