https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Lana Lančič pod umetniškim imenom Sia Lana predstavlja nov singl

15.09.2021 ob 13:20  

Singl z naslovom »Lost in Reverie« je plod glasbenega ustvarjanja basista in producenta Gorana Sarjaša in Lane Lančič, ki se je odločila, da bo delovala pod umetniškim imenom »Sia Lana«.

Sia Lana je 24-letna pevka in bodoča diplomantka notranje opreme, ki se že od otroštva ukvarja s petjem. Pred kratkim je začela svoje občutke prelivati na papir, sreča pa je, da sta se z Goranom v njegovem glasbenem studiu Art Music Records ujela, saj je njenim besedam dal glasbo, ki je povezala njeno sporočilo v celoto.

Njun prvi singl »Lost in Reverie« govori o lepotah življenja in majhnih trenutkih, ki jih prevečkrat jemljemo za samoumevne. Sporočilo pesmi je, da je življenje minljivo, svet pa neizmerno lep.  Kljub temu, da se večkrat soočamo z različnimi izzivi in žalostjo nasploh, bodo tu vedno trenutki, ki dajejo vrednost našemu obstoju. Na nas pa je ali jih bomo videli in življenje izkusili v polnosti.

Videospot za pesem je Sia Lana s svojimi prijateljicami posnela na slovenski obali in je prispodoba za povezanost, notranji mir in iskrivost. »Je namerno spontan, zato je bilo snemanje zelo zabavno, tako da bomo s prijateljicami taka druženja organizirale tudi brez kamer!« v smehu doda pevka.

Pesem je bila izdana pri založbi Art Music Studios, avtor glasbe in aranžmaja je Goran Sarjaš, avtorica besedila pa Sia Lana.

S singlom »Lost in Reverie« Sia Lana in Goran napovedujeta album, katerega rdeča nit bo sanjavost, užitek in igrivost.

Foto: Art Music Records

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.