https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihaja ohladitev in dež

16.09.2021 ob 6:05  

V noči na petek se bo po poročanju ARSO dež razširil nad večji del Slovenije. Možen je tudi nastanek neviht. V petek dopoldne bodo padavine oslabele in ponehale. Popoldne bo nastalo še nekaj krajevnih ploh in neviht. V soboto bo pretežno oblačno, občasno bodo še manjše padavine, ki bodo pogostejše na zahodu. Ohladilo se bo. 

September nam je do sedaj prinesel veliko sonca in tudi nadpovprečno toplo vreme. Najvišje temperature zraka so se ponekod povzpele nad 30°C. V prihajajočih dneh se obetajo bolj mokri dnevi, padavine in ohladitve. Čas bo, da menjamo garderobo in oblečemo bolj topla oblačila. Obdobje poletnega vremena se zagotovo poslavlja.

September je bil do sedaj večinoma suh. Krajevno je bilo malo dežja, le v začetku meseca. Na sušo nas opominjajo posušeno rastje in drevesa, ki dobivajo vse bolj jesensko podobo. Zelo nizki so tudi vodostaji voda.

V četrtek bo sprva precej jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno. Ozračje bo postopno postalo nestabilno. Popoldne in zvečer bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki bodo verjetnejše v zahodni in severni Sloveniji.

V noči na petek nas bo dosegla oslabljena hladna fronta, zato bodo krajevne padavine pogostejše. Ohladilo se bo, vendar bo za september še vedno razmeroma toplo.

FOTO: ARSO

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2021 ob 15:41 Sathereend gost

      Hey guys im making nice income from this site its really a great system you dont have to invest anything in it just download this system here... Www.income200.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.