https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Med hišnima preiskavama zasegli drogo

16.09.2021 ob 14:05  

Na podlagi odredbe sodišča so minuli torek, 14. septembra 2021 policisti PP Gornji Petrovci skupaj z vodnikom službenega psa iz EVSP Murska Sobota opravili dve hišni preiskavi.


Na prvi hišni preiskavi so našli in zasegli 54 sadik rastline zelene barve velikosti 40 do 370 cm. Na drugi hišni preiskavi pa 21 sadik rastline zelene barve velikosti 30 do 140 cm, večje število steklenih kozarcev s posušeno rastlino zeleno rjave barve in različne mešanice, domnevno s produkti prepovedane droge konoplje (smole, masti itd.), več posušenih delcev rastlin prepovedane konoplje in smolo produkta konoplje v večjem številu injekcijskih brizg.


Po opravljeni analizi in pozitivnem rezultatu bo zoper oba osumljena podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 186/1. členu Kazenskega zakonika (KZ-1). Za to kaznivo dejanje je predpisana kazen zapora v trajanju 1 do 10 let.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.09.2021 ob 14:20 gost

      Ko boste zasegli nekaj kilogramov heroina, se hvalite na portalih. Kako, da v Soboti več ne najdete nič heroina in močnejših drog. Z nekaj sadikami konoplje se hvalite. Dajte no, resni bodite.

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.09.2021 ob 9:05 izk gost

        zato ker več ni heroina in drugih stvari. zakaj? ker je tako slaba kvaliteta da se ne splača s tem drogirati se. raje naj bo trava, alkohol in psihotablete....če že tako želiš oz. hočeš vedeti.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.09.2021 ob 15:35 Sathereend gost

      Hey guys im making nice income200 from this site its really a great system you dont have to invest anything in it just download this system here.....Www.income200.com

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:05 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.