https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča na avtocesti pri Dragotincih

25.09.2011 ob 8:58  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni je bila ena oseba huje telesno poškodovana, ostale štiri sta se končale z materialno škodo Obravnavan je bil še en primer povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj in dve kršitvi javnega reda.

Ob 22.40 uri je prišlo do prometne nesreče na AC pred cestninsko postajo v Dragotincih v smeri Maribora. Voznik osebnega avtomobila,tuji državljan, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil prometnim razmeram in trčil v zadnji levi del tovornega vozila, katero se je zaustavilo v koloni pred cestninsko postajo. Zatem je osebni avtomobil odbilo v levo in je trčil še v kombinirano vozilo. Sopotnik v osebnem avtomobilu se je pri tem huje telesno poškodoval.

S področja kriminalitete je bil obravnavan poskus vloma v klubske prostore na nogometnem igrišču v Ljutomeru. V Moravskih Toplicah je bila obravnavana tatvina denarja iz bungalova. Na bencinskem servisu v Pincah sta bila odkrita bankovca za 20 in 50 evrov za katera se sumi da sta ponarejena. Soboški policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje goljufije.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Nemčavcih zasežen kmetijski traktor.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes popoldan na pomurski avtocesti.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.