https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zadnja ulična avantura razvnela brbončice

Slovenska ulica, 01.10.2021 ob 13:30  

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota na prenovljenem delu Slovenske ulice, od Hranilnice prekmurskih dobrot do Hotela Zvezda, danes od 11. pa do 20. ure, prireja zadnjo letošnjo ulično avanturo.


Slovenska ulica vse do jeseni diši in ponuja različne okuse in kulinarična doživetja pristne ulične hrane. Festival ulične kulinarike »Sočna vilica« vabi vsak drugi petek, k okušanju jedi domačih in tujih restavracij, ki jih dopolnjujejo vrhunska vina domačih vinarjev, raznolik izbor piv in male sladke pregrehe. Sproščeno druženje pa popestri glasba. 

Tudi danes je na Sočni vilici pestra druščina ponudnikov: Gud Street Fud, Langoš Vinarium, Zavod NA, Mr. Falafel, VAFL., LocoRol in Pekarna Omar.

Prisotna sta tudi mikropivovarna Bevog in Radgonske gorice.

Ulični kulinarični doživljaj bo na Slovenski ulici med 15. in 20. uro popestril nastop skupine Art Music Orchestra z gosti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.10.2021 ob 16:07 zadnja ulična pizdarija gost

      je privabila inšpektorje kontrolirat PCT pogoje in to iz osrednje Slovenije, gnide umazane. V ljubljani, Mariboru ne upajo na ulice, sem pa prihajajo ustrahovat male privatnike, ki nimajo za kruh. Do 12 ure drkajo privatnike, potem se nažderejo pa gredo domov. V ljubljani tega ne morejo počet, ker jih Ljubljanica odplakne.

      16 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2021 ob 22:49 EVA gost

      Mana pēdējā alga bija 2500 USD par darbu 12 stundas nedēļā tiešsaistē. Manas māsas draugs jau vairākus mēnešus ir vidēji 8 tūkstoši, un viņa strādā apmēram 30 stundas nedēļā. Es nespēju noticēt, cik viegli tas bija, kad to izmēģināju. Potenciāls ar to ir bezgalīgs. To es daru >>>................................................................ W­­­­W­­­­­W.C­­­­­A­­­­­S­­­­­H­­­­­A­­­­­P­­­­­P­­­­­1.C­­­­­O­­­­­M

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:02 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.