https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Tatovi posegli po denarju, zlatnini in orehih

04.10.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, dimniški požar in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so v Lendavi obravnavali tatvino denarja in zlatnine iz hiše, v Negovi tatvino orehov in v Vučji vasi vlom v osebni avtomobil.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja iz območja Ljutomera, ki se kljub opozorilom ni hotel pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

 

V času med 1. in 10. oktobrom poteka nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.

Danes med 7.30 in 13.00 uro bodo policisti na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Zadrževanje in gibanje na in v bližini strelišča v tem času je nevarno.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2021 ob 8:59 gost

      Eni ves čas hodijo pobirat šumske plodove in jih potem prodajajo. Nimajo šume imajo pa doma tržnico kjer se prodaja kostanje, orehe, gobe, itd. Vse to se domo prinaša v koblih košara vrecaj. Kje je tukaj inšpekcija. Seveda tudi taki kopujejo prav pri takih domačij trgovcih.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2021 ob 9:26 gost

        Zakaj ti gre to v nos? Imaš možnost tudi ti, pojdi, naberi in prodaj. A ne moreš, ker si prelen, predebel? Od favšarije te bo pobralo.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.10.2021 ob 13:55 Droge in nedovoljena sredstva gost

        oe24.at/oesterreich/chronik/steiermark/kripo-sprengte-drogenring-10-dealer-festgenommen

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2021 ob 9:51 gost

      Tu se ne gre za fausarijo ampak za krajo tistega kar ni tvoje in za prodajo na črno. Štekaš debil keri si se našel v tem komentarju.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.10.2021 ob 10:32 gost

        Debil si ti, ki boš umrl od favšarije. Je človek nabiral v tvojem gozdu ali je nabiral v državnem gozdu? Je bolje, da to segnije v gozdu kot, da imajo ljudje nekaj od teh sadežev in gob. Vsi, katere to prodajajo v Soboti, pa imajo za to potrebna dovoljenja in plačujejo od tega potrebne davke. S temi nekaj evri si siromašni ljudje samo malo izboljšajo življenje, ti desničar si jim pa še tega favš. Sem siguren, da voliš Janšo. Samo vi ste takšni. Tiste zidarje, elektrikarje, vodovodarje, serviserje, ................ ki delajo na črno in s tem služijo velike denarje pa ne vidite, celo koristite njihovo delo. Sram te bilo.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.10.2021 ob 12:22 gost

      Kaj si ti tat kroga sem opisal da si se tako gor vužgal. Zdaj se samo naslov in inšpekcija je pri tebi. Debil kradljivi.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.10.2021 ob 16:13 gost

      Le si se našel v opisu tudi mi vemo tvoj naslov kam poslati inšpekcijo.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.10.2021 ob 16:32 gost

      Licij remen tebi debil ko te inšpekcija obišče.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.10.2021 ob 18:52 gost

      Dobru idejo si mi dal debil.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.10.2021 ob 18:54 gost

      V torniščaj se na črno udavleju navelko kostanji. Moj sosed je kupo celo vreču. Tej sploj nemaju šume keri to udavleju.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 17:12 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.