https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lendavski judoistki uspešni v Ravnah na Koroškem

6.10.2021  

V soboto, 2. oktobra, je v Ravnah na Koroškem potekalo državno prvenstvo za mlajše kadeti in kadetinje ter mednarodni turnir v judu Pokal Guštanj Open 2021.

Državnega prvenstva za starostno kategorijo U-16 (mlajši kadeti/kadetinje) se je udeležilo 135 tekmovalcev iz 36 klubov. Udeležila se ga je tudi tekmovalka Ria Gabor iz Judo kluba Lendava, ki je v težnostni kategoriji do 52 kilogramov dosegla odlično 3. mesto.

Pokala Guštanj pa se je udeležilo 115 tekmovalcev iz 18 klubov in treh držav. Tekmovalka Judo kluba Lendava Lana Škraban je v starostni kategoriji starejši dečki/deklici v težnostni kategoriji + 63 kg premagala konkurenco in osvojila 1. mesto.

Foto: Robert Gabor

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.10.2021 ob 6:32 liber gost

      brez zamere ampak ta šport je bolj za moške. to delajo očetje ki niso mogli napraviti sina in hočejo svojo hčerko spremeniti v nekaj kar ni in nikoli niti ne bo. bolano

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:54 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.