https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali sedem prometnih nesreč in tatvino

07.10.2021 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih je bil en udeleženec telesno poškodovan, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.

S področja kriminalitete na območju Murske Sobote obravnavana tatvina, na območju Ljutomera pa poškodovanje tuje stvari. Odkrita sta bila bankovca za 100 in 20 evrov za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervencijah pomirili.

V času med 1. in 10. oktobrom 2021 bo potekala nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev, v nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost oziroma svetilko, ki oddaja belo svetlobo.   

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2021 ob 8:30 gost

      Koga je policija obravnavala za nezakonito pretirano nasilje nad ljudmi v Ljubljani. Z vodnim topom pomešani strupom. Saj to niso bili nasilni ljudje če so se sprehajali po ulicaj otroci, ženske, upokojenci, ljudje keri vozijo hrano, ljudje keri smo sedeli na terasi in uživali v mogoče zadnjem sončku. Gdo bo zato odgovarjal. Avganistanski talibani so preblagi za našo policijo kera slepo uboga ministra in največjega duševnega bolnika,,,, januša rožnega,,, keri a jih zmarjata z lenuhi in mevžami.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 14:42 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.