https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nepridipravi poškodovali poštni nabiralnik in reklamne table

08.10.2021 ob 6:55  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih je nastala le materialna škoda, pet kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, zasegli vozilo in prijeli tujca, ki je na nedovoljen način vstopil v Slovenijo.

S področja kriminalitete na avtocestnem postajališču obravnavana tatvina z tovornega vozila, poškodovanje poštnega nabiralnika, poškodovanje reklamnih tabel in tatvino registrskih tablic. V M. Soboti odkrit bankovec za 50 evrov za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril.

Na območju Lendave prijet tujec, ki je pred tem na nedovoljen način vstopil v našo državo.

Na območju Gornje Radgone je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

V času med 1. in 10. oktobrom poteka nacionalna preventivna akcija za večjo varnost pešcev. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestnoprometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene hoji pešcev. Ne dovolimo, da postanemo žrtev prometne nesreče. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 14:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.