https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Leopold I feat. Hauptman predstavljata novo skladbo Pleše Po Svoje

24.10.2021 ob 13:00  

Michael Leopold, raper iz Gornje Radgone, ki ustvarja pod imenom Leopold I. in Žan Hauptman, jazz vokalist in pianist iz Maribora, sta izdala svoj novo skladbo z naslovom "Pleše po svoje".

Pravice niso nikdar samoumevne, temveč se je zanje treba neprestano boriti. Enakopravnost spolov pri tem ni izjema. Svoboda odločanja o svojem telesu, življenje izven družbenih norm, spoštovanje drugačnosti in enake možnosti za vse. Vse to pooseblja Pleše po svoje. Ta skladba je spodbuda k plesu in k prijaznejši, sprejemljivejši družbi. Nežno, a odločno - ona pleše po svoje.

Besedilo za novo skladbo je prispeval Michael Leopold. Za vokal pa sta poskrbela Michael Leopold in Žan Hauptman. Za glasbo sta poskrbela Vid Turica in Žan Hauptman. K celotni izvedbi skladbe, pa sta pripevala tudi Blaž Švagan Tibor Pernarčič na saksofonu, za keys Žan Hauptman, za beat, bass, kitaro,synths, arr pa Vid Turica. Za snemanje, aranžma miks in mastering je poskrbel Vid Turica (Bejsmen Studio).

Za videoprodukcijo pa sta poskrbela Christian Fluher in Simon Zimič, igro Anja Štruc in fotografije Christian Fluher in Simon Zimi. 

Pesem je bila izdana s podporo Streamarnice.

  *Foto: Streamarnica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.