https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nuška Drašček navdušila občinstvo v Murski Soboti

Murska Sobota, 09.10.2021 ob 11:00  

V petek, 8. oktobra, je v Gledališču Park Murska Sobota nastopila Nuška Drašček.


Obiskovalci so lahko prisluhnili uspešnicam, kot so Hymne à lamour, Laccordéoniste, Mon manège a moi, Padam, Mon Dieu in Je ne regrette rien, ter tudi malo manj znanim šansonom, med katerimi so Les amants dun jour, Lhomme à la moto ali Carmens story.

Nuška Drašček je ena najbolj priljubljenih slovenskih pevk, ki občinstvo navdušuje s svojim glasom, odrsko prisotnostjo ter izredno širokim repertoarjem, ki sega vse od opere do jazza, bluesa, popa, gospela, muzikala in šansona.

Pred časom je izdala nov samostojni album – tokrat s francoskimi šansoni, s katerimi je zaslovela Edith Piaf in s katerimi Nuška že nekaj let navdušuje na koncertnih odrih. Naslov "Re-Belle" ima dvojni pomen: na eni strani opisuje Edith Piaf, "upornico", svobodno žensko, . Po drugi strani pa naslov "Re-Belle" pomeni "ponovno lepa", s čimer namiguje na ponovno obujene in minimalistične aranžmaje njenih skladb.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2021 ob 12:43 gost

      Vse to je žalostno ko se moraš mantrati pa desetin spejvati. Po Evropi pa koncerti do štirideset tisoč ljudi.

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2021 ob 13:36 Seronja gost

      Ge si tij naštel 10 lidij. Dvorana je bila skoraj polna. Tudi po Sloveniji se odvijajo množični koncerti, seveda ob spoštovanju ukrepov in PCT. Nekateri boste očitno se leto dni doma sideli pa preklinjali vse po spiski :)

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.10.2021 ob 16:45 gost

      Seks bomba Nuška se je dobro odrezala! No kot sem povedal ,dobra je !!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.10.2021 ob 22:58 NOVA gost

      Delam s krajšim delovnim časom več kot 7 tisoč dolarjev na mesec. Neprestano sem slišal, kako mi drugi govorijo, koliko denarja lahko zaslužijo na spletu, zato sem se odločil, da bom to preučil. No, vse je bilo res in mi je popolnoma spremenilo življenje. Tu sem začel ............................................. W­W­W­.N­E­T­C­A­S­H­1.C­O­M

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2022 ob 15:55 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.