https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Dobrovniku potekal zadnji letošnji kolesarski maraton akcije Slovenija kolesari

10.10.2021  

V soboto 9. oktobra se je v Dobrovniku odvil zadnji letošnji kolesarski maraton akcije Slovenija kolesari, katere častni pokrovitelj je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. 

Pri kulturnem domu v Dobrovniku se je dopoldan zbralo več kot sto kolesarjev, ki so se podali na 30- ali 60-kilometrsko progo.

Mali maraton (30 km) je potekal po trasi Dobrovnik – Renkovci – Hraščice – Ivanci – Mlajtinci – Tešanovci - Bogojina – Filovci – Strehovci – Dobrovnik –  Bukovniško jezero.

Veliki maraton (60 km) pa je potekal po trasi: Dobrovnik  – Renkovci - Hraščice – Ivanci  – Mlajtinci - Tešanovci – Moravske toplice – Ivanovci – Kančevci–Ratkovci–Prosenjakovci – Selo–Čikečka vas – Motvarjevci– Kobilje–Dobrovnik – Bukovniško jezero.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2021 ob 13:50 jarry gost

      nice

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2021 ob 14:45 gost

      To so sami jaki kolesarji keri samo dvakrat ali trikrat sedejo na kolo. In to samo ko jih gdo plača da zastopajo njihove firme. Prdeci ne pa kolesarji.

      8 34 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2021 ob 17:07 Kolesar gost

      Ti si bogme zreli za psihiatrijo :) verjetno samo čipse gejš pa se v vse najbole razmiš nej? ;)

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.10.2021 ob 18:01 gost

      Ka se pa buniš bedak saj pa je resnico napisal. Koga zastopajo komu delajo reklamo. Če pa še malo klacijo pa njim nič ne manjka.

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.10.2021 ob 18:06 Kolesar gost

      Vsaki lejko obleče dres keroga šče, če maš ti svojega, lejko tudi tvojega :P Vsa čast dečkom ka gonijo v svojen proston časi. Pa še za zdravje je koristno. Eni pa tak od poganjalčka dale ne poznate. Glavno ka šinfate. Ka si što obleče si obleče, naj drugoga to ne moti. Podpiram kolesarska druženja.. Še več takih.

      25 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.10.2021 ob 10:27 Peter gost

      Lepo je videt, da se nekaj dogaja v rojstnem kraju mojih staršev... 😊😊😊

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.10.2021 ob 16:31 dobronak turs gost

      država plati orhidejs plati, delavec najebe, vozijo pa itak magnati, ki v firmah spijo in služijo, gredo se pa za Rogliče. Pred petimi leti so še kostanje pobirali, pa na kolenih prosili, da jih nekdo zaposli.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.10.2021 ob 17:34 Kolesar gost

        Dobronak turs, ti se tudi lejko ideš Rogliča, lejko tudi Pogačara, Tratnika ali pa keroga tujega... samo se prvo navči biciklin voziti. Ka pa modrüvleš. Aja, ti bi se tudi.. samo goniti trbej, to pa ti nejde nej? :P

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.