https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti do odličnih rezultatov v Komendi

11.10.2021  

V soboto, 9. oktobra, je v Komendi potekal mednarodni judo turnir »Pokal Komende 2021«, ki se ga je udeležilo 446 tekmovalcev iz 36 klubov iz Slovenije, Hrvaške, Moldavije ter Bosne in Hercegovine.

Tekmovali so tudi judoisti iz treh pomurskih klubov, Judo kluba Klima Center Tratnjek Beltinci, Judo kluba Lendava in Judo kluba Murska Sobota, ki so znova dosegli odlične rezultate.

V starostni kategoriji mlajših dečkov je v kategoriji do 42 kg 1. mesto osvojil Mai Žižek (Beltinci). V kategoriji do 35 kg je 5. mesto osvojil Ben Kokol, Rene Škafar je bil sedmi, v kategoriji do 38 kg pa je 5. mesto osvojil Luka Smodiš (vsi Murska Sobota). Deveto mesto pa sta osvojila Urban Klarič v kategoriji do 46 kg in Mitja Korošak v kategoriji do 60 kg (oba Murska Sobota).

Pri mlajših deklicah je bila uspešna Tia Lukač, ki je v kategoriji do 48 kg premagala vso konkurenco in osvojila 1. mesto.

V starostni kategoriji starejši dečki so si zmago priborili Bor Patrik Burjan (Beltinci) v kategoriji do 38 kg in Nik Maj Vučko v kategoriji do 50 kg (oba Beltinci) ter Klemen Vinkovič v kategoriji nad 66 kg (Murska Sobota). Tretje mesto pa je osvojil Matic Vehab v kategoriji do 46 kg (Beltinci).

Pri mlajših deklicah je v kategoriji do 63 kg 1. mesto osvojila Lana Škraban, 2. mesto pa je pripadlo Sari Sep (obe Lendava).

V starostni kategoriji mlajši kadeti je 3. mesto osvojil Oskar Balažic v kategoriji do 60 kg, Matic Klemenčič pa je bil v kategoriji do 73 kg peti (oba Murska Sobota). V starostni kategoriji mlajše kadetinje pa je Ria Gabor v kategoriji do 52 kg osvojila 3. mesto (Lendava).

Foto: JK Murska Sobota in JK Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2021 ob 18:44 gost

      Plaćen sam preko 190€ po satu radeći od kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći napraviti, ali moja najbolja prijateljica zarađuje preko 15k mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan ..., COPY OVDJE.................... Www.jobs333.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:57 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.