https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke premagale Olimpijo Ljubljana

12.10.2021  

V nedeljo, 10. oktobra, se je v Ljubljani odvila tekma 7. kroga Slovenske ženske nogometne lige, kjer sta moči merili ekipi ŽNK Olimpija Ljubljana in ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Zmagale so Pomurke, ki tako ostajajo edina neporažena ekipa v SŽNL.

ŽNK Olimpija Ljubljana – ŽNK Nona Pomurje Beltinci 0:2 (0:0)

Božić (62. min), Kolbl (67. min)

ŽNK Olimpija Ljubljana: Nemet, Žvokelj (od 54. Hagan), Kos (od 16. Klopčič), Kralj (od 72. Bratuša), Duronjić, Rogan, Milović, Prša, Vindišar, Križaj, Paliska (od 40. Kumalić).

ŽNK Nona Pomurje Beltinci: Vamberger, Korošec, Kolbl (od 93. Šoštarič Karič), Juršnik, Rozmarič, Božić, Kos (od 72. Rakovec), Horvat (od 57. Vilčnik, od 85. Sok), Makovec, Dimitrijević, Nemec (od 57. Eferl).

Rumeni kartoni: Prša, Žvokelj, Klopčič, Milović, Duronjić, Bratuša; Makovec, Juršnik.

V prvem polčasu ni bilo zadetkov, nekoliko nevarnejša pa je bila Olimpija. Na vprašanje zmagovalca pa so nato v drugem polčasu odgovorile Pomurke. V 62. minuti je bila po podaji s kota pred golom Olimpije najvišja Helena Božić. Vodstvo pa je zadetkom še potrdila Špela Kolbl v 67. minuti.

Varovanke trenerja Marjana Rajbarja so tako zmagale z 2:0. Olimpija Ljubljana pa je izgubila sploh prvo tekmo po 364 dneh.

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2021 ob 16:25 pameten gost

      Raje pišite o malonogometnih ligah kot o teh nafudnjenkaj. Ženski futbačl je nej resna spčortna disciplijna. Sploj nemajo resnoga prvenstva v Evropi, svejti. Umetna disciplina.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2021 ob 19:58 feministka gost

      Nikoli ne bi igrala nogometa. Pa itak vse neresn. 4 ekipe z Lublane pa 4 zgublenke. Nema smisla.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.