https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Slovenci po porazu z Rusi ostali brez svetovnega prvenstva

11.10.2021  

Slovenska nogometna reprezentanca se je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022, v Ljudskem vrtu pomerila z rusko izbrano vrsto in izgubila z 1:2. Slovenija je s tem izgubila možnosti za preboj na svetovno prvenstvo v Katar.

SLOVENIJA ‒ RUSIJA 1:2 (1:2)

(Divejev v 28. min, Džikija v 32. min, Iličić v 40. min)

Slovenija: Oblak, Balkovec, Mevlja, Bijol, Karničnik (od 86. Rogelj), Kurtić, Gnezda Čerin (od 86. Zahović), Lovrić, Verbič (od 52. Šeško), Iličić, Šporar (od 72. Črnigoj).

Rusija: Safonov, Kudrjašov, Džikija, Divejev (od 36. Osipenko), Sutormin, Kuzjajev, Barinov, Fomin (od 86. Jerohin), Z. Bakajev (od 86. Čistjakov), Al. Mirančuk (od 78. Zaharjan), Smolov (od 78. Zabolotnij).

Rumeni kartoni: Šporar, Gnezda Čerin, Verbič, Bijol, Lovrić; Sutormin.

Rumeni karton je že v 13 sekundi za prekršek nad Dzhikiyem prejel Andraž Šporar. V 13. minuti je posredoval VAR in sodnik je preklical prvotno odločitev - enajstmetrovko za Rusijo.

Divejev je v 28. minuti popeljal Ruse v vodstvo. Štiri minute pozneje je Georgi Dzhikiya povišal vodstvo Rusije na 0:2. 

Josip Iličić je zadel v 40. minuti srečanja za 1:2 in Slovence z zadetkom vrnil v igro. Prvi polčas se je končal z vodstvom Rusije.

V 75. minuti je bil razveljavljen zadetek Kurtića zaradi prepovedanega položaja. 

Slovenska nogometna reprezentanca je po porazu z Rusijo in ob remiju Hrvaške s Slovaško (2:2) izgubila vse možnosti za preboj na svetovno prvenstvo 2022.

Slovenijo do konca kvalifikacij čaka še gostovanje na Slovaškem 11. novembra, doma pa se bodo 14. novembra pomerili s Ciprom.

Foto: NZS 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.10.2021 ob 23:40 kilonja gost

      Lažje prenesti poraz če je zaslužen . Danes ne krivim toliko igralcev za poraz kot pa Kek-a. Že v 60 - ti minuti bi mogel narediti menjave, Verbič, Šporar, Gnezda Čerin, sicer je potem dal Črnigoja v igro ki je bil prodoren in si je upal, pa Šeška a prepozno, da ne omenjam ostalih menjav, brezveznih pred koncem tekme :( .V Vsakem slabem je nekaj dobrega, Hrvati so padli z našim porazom na drugo mesto :) .

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 8:08 gost

        Nehaj nabijati gluposti. Slovenski nogomet je v zadnji kakovostni ligi v Evropi. Igramo lahko samo z Malto, Gibraltarjem, San Marinom, .......... Vse drugo je premočno za nas. Slovenec in nogomet je kot krava in klavir. Prej si boste to priznali, manj boste razočarani.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 8:59 kilonja gost

        Daj budalo fašistično, mogli bi te že zdavnaj zapret na psihiatrijo, bolnik, vse kar je slovensko sovražiš, debil južnjaški, pa spizdi že enkrat k svojim Hrvatom ali Srbom, Bosancem kaj za kurc.a sploh se kaj sploh delaš tu če ti gre vse na živce ? Saj pa lahko greš živet v Nigerijo kdo ti brani, pašeš tja . Drži se populističnega političnega nabijanja za 2 centa, pri nogometu ti pa res ni treba provocirat ker še toliko znanja o njemu nimaš da bi bil na nivoju solidnega provokatorja, pohuglave žalitve brez osnove . Jebote ražnjić pa tvoja košarka črnska.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 9:31 gost

        Kilonja, Slovenec nikoli ne bo dober nogometaš, južnjak ( kakorkoli jih ti poniževalno imenuješ ) je pa rojen za nogomet. To dokazujejo tudi vsi dosedanji rezultati. Če te tako zelo boli, da izgubiš pamet in živce zaradi tega, je to tvoj problem, ne moj. Rezultati kažejo, da Slovenija spada po kvaliteti na dno Evrope. Še Izrael nas je nabil. BOLI, BOLI, NEKA TE BOLI.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.10.2021 ob 0:04 MARKO IZ BELTINEC gost

      KILONJA VSE SI POVEDAL RESNIČNO AMPAK NISI OMENIL ZAHOVIČA-----------KATASTROFA.KEKU JE SIGURNO ZAHOVIĆ---OČE DAL DENAR, DA SINA POKLIČE V REPREZENTANCO----------SRAMOTA. KEK POSLOVI SE OD REPREZENTANCE IN PREVZEMI NK MARIBOR, KER ZA SELEKTORJA NISI SPOSOBEN. ADIJO.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 0:08 kilonja gost

        Se strinjam, mali Zaho je v ekipi zaradi kolegialnega odnosa Zlatka in Kek-a, ker glede na to kako igra na poljskem si niti klopi ne bi zaslužil, čeprav ga morem pohvaliti da se bori, ampak to je premalo .

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.10.2021 ob 3:57 Magyar Bacsi gost

      Hahahahahahahah Slovenija in nogomet.......je kot moja stara mama in formula1.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 13:28 Magyar Bacsi gost

        In oni vlagajao v Slovenijo. Tele z vodeno glavo. Asi mogoče kdaj slišal za OTP bank, MOL.... a veš, da je Budimpešta evropska prestolnica.....budalo, vodeno odvezano tele. Mi smo proti njim pičkin dim. NULA z fašistom na čelu.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2021 ob 5:22 GOST gost

      EVO VAM KEKA MENJATI NE VEJ KJE SO KOUTER KOS BOHAR PROFESORI ZA BALKOVCA IN ČERINE ITD JEBI IČ MORE BRSATI SRBIJA V MALOM

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2021 ob 8:22 Karel K. gost

      Će bi tko igrali predhodne tekme ko so izgubili ali igrali neodločeno bi še vedno konkurirali za prvi dve mesti. Manjka Kampl, Stojanovič je poškodovan. Zahovič zagotovo ne zasluži poklica v reprezentanco. Včeraj niso igrali slabo, pa tudi sodnik je bil malo pristranski. Seveda pa si niso priigrali mnogo priložnosti, saj ruski vratar ni resneje posredoval. Morda pa je res, da so nekateri igralci domačega prvenstva boljši od teh zvezdnikov iz tujih klubov, ali pa vsaj niso slabši. Ne more biti Slovenija stalen udeleženec svetovnih prvenstev, če boljše ekipe iz Evrope ne bodo šle tja.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 8:33 gost

        A zdaj je pa sodnik kriv, da so naši med najslabšimi v Evropi? Priznati je potrebno, da Slovenci nismo narod, nadarjen za nogomet. Za nas so drugi športi, kjer smo med najboljšimi. A primitivcem pač nogomet ogromno pomeni. Med najslabšimi v Evropi smo, rezultati to jasno kažejo. Kdor tega ne vidi, je primitivec z nizkim IQ-jem.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2021 ob 9:05 kilonja gost

        Če bi igral Kampl bi vse izgledalo drugače, ni igralca ki bi vedel povezati obrambo in napad in tu bi bil Kampl igralec ki bi za 30 % dvignil nivo igra, ampak žal ga ne bo več nazaj . Sodnik pa je začel že od prve minute srati proti nam . Sloveniji se je težko uvrstiti na veliko tekmovanje v nogometu, ker povprečen angleški premier ligaš ima večji račun kot imamo mi vsi skupaj denarja od NZS do vseh klubov skupaj . To ni odbojka, rokomet, evropska košarka ko lahko s par milioni proračuna prideš med top 10 v Evropi, konkurenca pa je itak 10- krat slabša in manj številčna kot v nogometu . Na žalost pri nas država podpira razne XY športe kot so veslanje, streljanje glinastih golobov, prckanje frnikul, kajak kanu, met zaseke v mimoidoče, sankanje, smučanuje, biatlon in podobne zadeve ki Sloveniji ne prinašajo ničesar, razen nepomembnih medalj za katere noben na svetu ne ve .

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.10.2021 ob 8:39 BALKANSKI NOGOMET gost

      Mi v Sloveniji še zmeraj nismo preklopili še kar naprej teramo balkanski nogomet to pa je lejtanje po igrišči brez vsake koristi, TAK SE VEČ NE ŠPILA EVROPSKI NOGOMET, sicer pa kaj pričakuješ od Mijatoviča, Keka in ostalih, ki evropskega nogometa niso nikoli občutili. Igralci ki jih vpokliče Kek od vsepovsod čista 0 ker so tudi v tujih klubih čista 0 rezerve. To je dokazal Karničnik ki je bil eden boljših na obeh tekmah in se je enakopravno kosal z temi opevanimi tujci ala Iličič ki bi se takoj na mrtvo svadil če ne bi špilal, skratka otroški vrtec.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.10.2021 ob 10:03 gost

      Metanje zaseke. To pa mora bit zanimiv sport. Nisem se cul za to, bi se pa poizkusil v tej panogi.Drugace pa debeli pusti nogomet o katerem nimas pojma, rajsi se posveti svojemu Jansi, ki te zdaj pred volitvami potrebuje kot se nikoli do zdaj.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      12.10.2021 ob 10:52 gost

      Tudi to peckanje z frnikulami se mi zdi zanimiva zadeva. Kilonja morda ves, ce kje v pomurju obstaja kak klub frnikul bi se vclanil. Morda kje na gorickem. Ali pa je to bolj podrocje debelega in naj njega vprasam?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.10.2021 ob 11:38 gost

      Nekaj sem cul, da je med Pordasinci pa Krplivnikom nek frnikulski klub po imenu Eci peci pec, samo tocne vasi pa ne vem.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.10.2021 ob 12:18 Zvone gost

      Čestitke muri ka je pelala deco na tekmo.Svaka časst.NOva nada slo reprezentance.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.10.2021 ob 14:36 Stroka gost

      Z nase lige je bil v prvi postavi Karničnik od Mure in ga samo lahko pohvalim!!! Odigral borbeno pomagal v obrambi in se vključeval v napad!!! Pohvala tudi trenerjem Mure,ki delajo dobro!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      01.02.2022 ob 17:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.